Het is weer tijd voor een kijkje in de slaapkamer. Ik heb jullie al vaker laten zien hoe makkelijk het is om je slaapkamer een nieuwe look te geven door voor een ander beddengoed te kiezen. Deze keer koos ik voor het beddengoed ‘Liana Green’ van Beddinghouse. Ik laat jullie graag het resultaat zien.

botanisch beddengoed

beddengoed beddinghouse

Slaapcomfort met Beddinghouse

Wisten jullie dat er veel kwaliteitsverschil in de verschillende merken beddengoed zit? Eigenlijk moet je het zelf ervaren om te merken wat een goede kwaliteit beddengoed met je slaapcomfort doet. Ongeveer een half jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het beddengoed van Beddinghouse en ik was verbaasd over het verschil in kwaliteit. Het katoenen beddengoed van Beddinghouse voelt een stuk lichter, koeler en luchtiger aan dan het beddengoed dat ik tot nu toe gewend was. Geloof mij, als je het één keer geprobeerd hebt wil je eigenlijk niet meer anders!

Beddinghouse werkt samen met het Better Cotton Initiative programma, wat zorg draagt voor het verbeteren van de katoenindustrie door de gehele productieketen: van plant tot product. Ook werkt Beddinghouse uitsluitend met streng geselecteerde fabrieken, die arbeidsethiek en sustainable produceren hoog op de agenda hebben staan. Wij zijn bewust bezig met duurzaam wonen, dus je snapt: dit is een dikke pré!

Grote collectie beddengoed

Als je gek bent op prints en patronen dan zit je bij Beddinghouse wel goed. Beddinghouse presenteert twee keer per jaar nieuwe stories: 8 thema’s waarbij bijpassend beddengoed wordt ontwikkeld. Dit najaar staan de stories Catwalk Revival, Autumn Glory, Natural Classics, Evening Luxury, Get Unplugged, Morning Blush, Colour Obsession en Pure Sheets centraal.

Er is dus volop keuze in verschillende soorten beddengoed. Zelf werd ik meteen verliefd op het beddengoed Liana Green uit de Autumn Glory collectie. Jullie weten inmiddels vast wel dat ik gek ben op alles wat met planten te maken heeft, dus het is niet zo gek dat ik meteen viel voor dit dekbedovertrek met monstera- en palmbladeren. De bladeren zijn speels door elkaar geplaatst en door de rustige kleuren zwart, groen en wit staat dit perfect in onze stoere slaapkamer.

stoere slaapkamer

urban jungle slaapkamer

beddengoed met bladeren

beddengoed zwart, groen, wit

Een aantal planten en stoere eyecatchers voor de styling mogen natuurlijk niet ontbreken om dit mooie dekbedovertrek met bladeren goed tot zijn recht te laten komen. Grappig he hoe de slaapkamer er weer heel anders uitziet met nieuw beddengoed?

Dit stoere botanische beddengoed is verkrijgbaar in drie maten (140 x 200/220 cm, 200 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm) en te koop vanaf € 39,95 (prijs eenpersoonsdekbed).

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.