Een najaarslook in de slaapkamer met beddengoed van Beddinghouse - InteriorTwin
stoere woonkamer mijnhuisje

Een najaarslook in de slaapkamer met beddengoed van Beddinghouse

Het is weer tijd voor een kijkje in de slaapkamer. Ik heb jullie al vaker laten zien hoe makkelijk het is om je slaapkamer een nieuwe look te geven door voor een ander beddengoed te kiezen.

Deze keer koos ik voor het beddengoed ‘Liana Green’ van Beddinghouse. Ik laat jullie graag het resultaat zien.

Slaapcomfort met Beddinghouse

Wisten jullie dat er veel kwaliteitsverschil in de verschillende merken beddengoed zit? Eigenlijk moet je het zelf ervaren om te merken wat een goede kwaliteit beddengoed met je slaapcomfort doet. Ongeveer een half jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het beddengoed van Beddinghouse en ik was verbaasd over het verschil in kwaliteit.

Het katoenen beddengoed van Beddinghouse voelt een stuk lichter, koeler en luchtiger aan dan het beddengoed dat ik tot nu toe gewend was. Geloof mij, als je het één keer geprobeerd hebt wil je eigenlijk niet meer anders!

Beddinghouse werkt samen met het Better Cotton Initiative programma, wat zorg draagt voor het verbeteren van de katoenindustrie door de gehele productieketen: van plant tot product. Ook werkt Beddinghouse uitsluitend met streng geselecteerde fabrieken, die arbeidsethiek en sustainable produceren hoog op de agenda hebben staan. Wij zijn bewust bezig met duurzaam wonen, dus je snapt: dit is een dikke pré!

Grote collectie beddengoed

Als je gek bent op prints en patronen dan zit je bij Beddinghouse wel goed. Beddinghouse presenteert twee keer per jaar nieuwe stories: 8 thema’s waarbij bijpassend beddengoed wordt ontwikkeld. Dit najaar staan de stories Catwalk Revival, Autumn Glory, Natural Classics, Evening Luxury, Get Unplugged, Morning Blush, Colour Obsession en Pure Sheets centraal.

Er is dus volop keuze in verschillende soorten beddengoed. Zelf werd ik meteen verliefd op het beddengoed Liana Green uit de Autumn Glory collectie. Jullie weten inmiddels vast wel dat ik gek ben op alles wat met planten te maken heeft, dus het is niet zo gek dat ik meteen viel voor dit dekbedovertrek met monstera- en palmbladeren. De bladeren zijn speels door elkaar geplaatst en door de rustige kleuren zwart, groen en wit staat dit perfect in onze stoere slaapkamer.

stoere slaapkamer
urban jungle slaapkamer

Een aantal planten en stoere eyecatchers voor de styling mogen natuurlijk niet ontbreken om dit mooie dekbedovertrek met bladeren goed tot zijn recht te laten komen. Grappig he hoe de slaapkamer er weer heel anders uitziet met nieuw beddengoed? Dit beddengoed past perfect met de industriële stijl in de slaapkamer.

Dit stoere botanische beddengoed is verkrijgbaar in drie maten (140 x 200/220 cm, 200 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm) en te koop vanaf € 39,95 (prijs eenpersoonsdekbed).

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

1 gedachte over “Een najaarslook in de slaapkamer met beddengoed van Beddinghouse”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven