Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Stephanie haar favoriete item in huis.

Stephanie, vertel eens wat over jezelf

Ik ben dus Stephanie en ik woon samen met mijn man Dennis en teckeltje Izzy in Gouda. Daar wandelen wij graag mee. Ik werk als juf in groep 3 en dat vind ik erg leuk om te doen. Maar in mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om te koken, te fotograferen en lekker in huis te rommelen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn eettafel! Het eerste item dat ik kocht toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen. Ik vind hem een toffe uitstraling hebben en heel praktisch. Hij past zowel in een klein als in een groot huis. En je kunt er met wel 8 mensen aan zitten!

roze stoelen en bankje @jes_at.home

eettafel @jes_at.home

Staat de eettafel altijd op dezelfde plek in huis?

Meestal wel, maar dat komt vooral omdat mijn man niet zo van veranderingen houdt! Toch probeer ik hem soms wel ergens anders te zetten. Dit huis heeft helaas niet heel veel mogelijkheden. Als we hem zat zijn wordt het gewoon weer een bureau. Dat is hij tussendoor ook al eens geweest. Ik heb eens een blog over mijn eettafel geschreven.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Wit met pastel!

feestelijk gedekte tafel @jes_at.home

eetkamer @jes_at.home

Wil je meer zien van Stephanie? Neem dan eens een kijkje bij haar op Instagram, Facebook of op haar blog. Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Stephanie!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.