Het favoriete item in huis van: Stephanie | InteriorTwin
favoriete item @jes_at.home

Het favoriete item in huis van: Stephanie

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Stephanie haar favoriete item in huis.

Stephanie, vertel eens wat over jezelf

Ik ben dus Stephanie en ik woon samen met mijn man Dennis en teckeltje Izzy in Gouda. Daar wandelen wij graag mee. Ik werk als juf in groep 3 en dat vind ik erg leuk om te doen. Maar in mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om te koken, te fotograferen en lekker in huis te rommelen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn eettafel! Het eerste item dat ik kocht toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen. Ik vind hem een toffe uitstraling hebben en heel praktisch. Hij past zowel in een klein als in een groot huis. En je kunt er met wel 8 mensen aan zitten!

roze stoelen en bankje @jes_at.home
eettafel @jes_at.home

Staat de eettafel altijd op dezelfde plek in huis?

Meestal wel, maar dat komt vooral omdat mijn man niet zo van veranderingen houdt! Toch probeer ik hem soms wel ergens anders te zetten. Dit huis heeft helaas niet heel veel mogelijkheden. Als we hem zat zijn wordt het gewoon weer een bureau. Dat is hij tussendoor ook al eens geweest. Ik heb eens een blog over mijn eettafel geschreven.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Wit met pastel!

feestelijk gedekte tafel @jes_at.home
eetkamer @jes_at.home

Wil je meer zien van Stephanie? Neem dan eens een kijkje bij haar op Instagram, Facebook of op haar blog. Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Stephanie!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer