Jullie hebben vast al wel eens de WOWN! collectie bij Kwantum zien liggen. Deze trendy wooncollectie, ontworpen door bloggers Zilverblauw, Binti home en &Suus, vloog namelijk de winkel uit. Er is goed nieuws: vanaf deze week ligt er een nieuwe collectie meubels en woonaccessoires in de winkel. Elke blogger heeft weer een mooie en herkenbare collectie in hun eigen woonstijl ontworpen. Ik laat je graag een aantal van mijn favorieten zien. Tip: klik op de foto en je kan je favoriete item direct online bestellen.

WOWN! collectie Binti home

De collectie ontworpen door Souraya van Binti home weerspiegelt haar Egyptische roots, maar dan in een modern jasje. Ik ben gek op haar kleurgebruik en bijzondere patronen. Dit zijn mijn favorieten:

geel kussen met kwastjes binti home wown

Geel kussen met pompons

kastje binti home wown

Wandkastje Binti groen € 25

marokaanse tafel binti home wown

Dienblad Binti bruin € 35

WOWN! collectie &Suus

Ik ben helemaal fan van de stijl van &Suus: een lichte Scandinavische basis gecombineerd met mooie kleurtjes. De meubels en accessoires zijn strak van vorm met grappige details. Dit zijn mijn favorieten:

kastje &ensuus wown

Kast Suus zwart € 165

kussen ensuus wown

Kussen Suus pompom bruin € 19

glazen lamp &ensuus wown

Vloerlamp Suus grijs € 95

WOWN! collectie Zilverblauw

Ook in de collectie van Zilverblauw mag kleur natuurlijk niet ontbreken. Gecombineerd met grafische patronen en spannende prints heeft Anki weer een eigen stijl weten neer te zeggen. Dit zijn mijn favorieten:

retro kastje zilverblauw wown

Opbergmeubel Anki geel € 45

spiegel 1 zilverblauw wown kwantum

Spiegel Anki Hexagon

spiegel 2 zilverblauw wown kwantum

Spiegel Anki druppel

De collectie van WOWN! is online en in de Kwantum winkels te koop. Welk item is jouw favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook:Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.