Inspiratie: 7 stoere woonkamers op Instagram (binnenkijker)
stoere woonkamers instagram (foto sabine la met)

Inspiratie: 7 stoere woonkamers op Instagram

Ook zo gek op de industriele woonstijl? Stoer, stoerder, stoerst: love it! Op Instagram is gelukkig genoeg inspiratie te vinden. Van stoere woonkamer vol kleur tot een stoere zithoek in de monochrome stijl, er is altijd wel iets te vinden wat bij je past.

En om de zoektocht naar stoere woonkamers wat makkelijker te maken deel ik 7 stoere woonkamers, gevonden op Instagram, met jullie in deze blog.

Stoere zithoek met zwarte muur

stoere woonkamer petrazegers
Fotocredits: @petrazegers

Dat Petra (@petrazegers) een passie voor interieur heeft dat is wel duidelijk. Op Instagram deelt ze foto’s van haar prachtige interieur. Ik ben helemaal verliefd op deze stoere zithoek met zwarte muur.

Met aandacht voor details in de accessoires heeft ze een sfeervol hoekje weten te creëren. Meer zien van Petra? Volg haar dan op Instagram: @petrazegers.

Een stoere woonkamer met kleur

stoere woonkamer mijnhuisje
Fotocredits: @mijnhuisje

De stoere zithoek van Elske van @mijnhuisje ziet er weer totaal anders uit. Een stoer behang, kleurrijke kussens en meer. Elske is gek op industrieel, stoer, groen, DIY, vintage en botanisch en dat is te zien in haar woonkamer!

Meer zien van Elske? Kijk dan op haar instagramaccount @mijnhuisje.

Stoere monochrome woonkamer

stoere woonkamer thehome.and_thekid
Fotocredits: @thehome.and.thekid

Nog zo’n stoere woonkamer is de woonkamer van Anne Marie van @thehome.and.thekid. Door te kiezen voor meubels en accessoires in zwart en grijs, aangevuld met een witte basis en wat planten en sloophout, heeft ze een stoere en toch rustige en lichte woonkamer weten in te richten.

Ook de rest van het huis van Anne Marie ziet er erg tof uit. Wil je meer zien? Kijk dan op haar instagramaccount @thehome.and.thekid

Een bakstenen muur en blauwe bank in de zithoek

stoere woonkamer bakstenen muur whisperingbold
fotocredits: @whisperingbold

Marieke van het instagramaccount @whisperingbold creëerde deze stoere zithoek in de woonkeuken. De bakstenen muur is een eyecatcher op zich. Extra stoer dat ze heeft durven kiezen voor een blauwe velvet bank!

Aangevuld met planten en wat stoere en botanische elementen is dit een heerlijk plekje om te zitten. Benieuwd naar de rest van Marieke’s huis? Kijk dan op haar instagramaccount @whisperingbold.

Een monochrome industriële woonkamer

stoere woonkamer theelerica
Fotocredits: @theelerica

In de woonkamer van Erica van het instagramaccount @theelerica kom je ogen tekort. De ruimte is vol liefde ingericht met budget woonaccessoires en DIY projecten in de monochrome stijl.

Elke accessoire is strategisch en vol aandacht op precies het juiste plekje neergezet. Wil je meer van het huis van Erica zien? Bekijk dan haar instagramaccount @theelerica.

Een stoere bank in de woonkamer

stoere woonkamer marjoleinlein
Fotocredits: @marjoleinlein

Marjolein van het instagramaccount @marjoleinlein woont in een prachtige splitlevelwoning. In de woonkamer heeft ze gekozen voor een aantal stoere elementen: een betonlook muur, een stoere kast en natuurlijk niet te vergeten de cognackleurige bank.

Op haar instagramaccount kan je nog veel meer mooie foto’s zien: @marjoleinlein.

Stoere woonkamer met gouden accenten

stoere woonkamer sabinelamet
Fotocredits: @sabinelamet_interior_feed

De woonkamer van Sabine van het instagramaccount @sabinelamet_interior_feed (ook te zien op de coverfoto) is lekker stoer ingericht met een donkere muur en stoere accenten in het zwart en goud.

Aangevuld met bijzondere accessoires zoals de rendierkoppen en sfeervolle kussens en plaid is de woonkamer van Sabine niet alleen stoer, maar ook heel gezellig. Wil je meer zien van Sabine? Kijk dan op haar instagramaccount @sabinelamet_interior_feed.

Vind jij deze stoere woonkamers ook zo mooi? Welke woonkamer is jouw favoriet?

Liefs, Ilse

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven