Het favoriete item in huis van: Lisanne | InteriorTwin
groene bank en houten bijzettafels @interiorbyliss

Het favoriete item in huis van: Lisanne

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Lisanne haar favoriete item in huis.

Lisanne, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Lisanne, 27 jaar oud. Geboren en getogen in het oosten van het land: Enschede. Voor de liefde ben ik 6 jaar geleden vertrokken naar Eindhoven en inmiddels wonen we nu sinds begin dit jaar in ons nieuwbouwhuis in Helmond.

Ik ben werkzaam bij de mooie gele supermarktketen, waar ik de functie van verschef op mij neem. Hier ben ik eindverantwoordelijke voor alle vers afdelingen binnen de winkel en werk ik samen met mijn team aan een gezellige en verse afdeling!

Van kinds af aan ben ik al dol op alles wat met interieur te maken heeft en wilde ik graag binnenhuisarchitect worden. Helaas is die droom nog niet uitgekomen, maar wie weet! Voor nu kan ik mijn creativiteit helemaal storten in ons nieuwe huis en vind ik het geweldig leuk om te horen wanneer vrienden of mensen langskomen in ons huis en er net zo gek en verliefd op zijn als ons!

favoriete item @interiorbyliss

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item bij ons in huis is toch echt wel onze groene bank! Ondanks dat we hem nog maar een half jaar geleden hebben aangeschaft, zijn we er al erg gehecht aan geraakt en is het toch wel onze trots! We wilden eerst onze oude grijze, ietwat saaie, hoekbank meenemen naar ons nieuwe huis, maar deze bleek veel te groot te zijn voor de ruimte.

Gelukkig hadden we al een back up op het oog. We hadden deze bank namelijk al heel lang geleden zien staan, maar vonden het zonder om een nieuwe bank te kopen. We liepen vaak teleurgesteld langs de etalage waar de bank stond om hem daar maar te blijven bewonderen. Gelukkig konden we hem uiteindelijk toch mee naar huis nemen en is dit het centrale punt geworden van onze woonkamer. Samen met zijn geweldige groene kleur straalt hij warmte en gezelligheid uit voor ons en zijn we er enorm blij mee!

Staat de groene bank altijd op dezelfde plek in huis?

Hij staat sinds we ons nieuwe huis hebben al te shinen in het midden van onze woonkamer! Hij heeft daar toch echt wel zijn perfecte plekje gevonden.

groene bank @interiorbyliss
groene retro bank @interiorbyliss

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Het omschrijven mijn woonstijl vind ik toch wel lastig, omdat het echt een mix is van verschillende stijlen. Ik vind namelijk vrijwel alles leuk. Maar ik denk dat het wel een mix is van: Scandinavisch, industrieel met een Bohemian en Hotelchic twist.

Dankjewel Lisanne voor het delen van jouw favoriete item in huis! Meer zien van Lisanne? Neem dan een kijkje op haar instagramaccount: @interiorbyliss.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven