Durf jij te kiezen voor een unieke look in de badkamer? - InteriorTwin
hammam gevoel badkamer

Durf jij te kiezen voor een unieke look in de badkamer?

Hoe ziet jouw badkamer eruit? Durf jij te kiezen voor een unieke look in de badkamer? Het valt mij op dat veel mensen kiezen voor veilig in de badkamer, en dat is jammer. We beginnen en eindigen de dag in de badkamer, dus de badkamer mag er best een beetje leuk uitzien.

Een veel gehoord argument is dat het verbouwen van de badkamer duur is en dat er daarom voor iets eenvoudigs wordt gekozen. Maar om een unieke look in de badkamer te creëren hoef je echt niet heel je badkamer te verbouwen. Een paar kleine aanpassingen, bijvoorbeeld een andere douchedeur of wat leuke decoratie, maken van je badkamer al iets bijzonders. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Ik deel een aantal tips met jullie.

Verf de muur in een bijzonder kleurtje

Vroeger kozen we ervoor om heel de badkamer te betegelen, maar dat is tegenwoordig echt niet meer nodig. Rondom de wastafel bijvoorbeeld kan je de muur prima verven in plaats van betegelen. En hoe makkelijk is het dan om 1 x in de zoveel tijd de muur een ander kleurtje te geven? Zo verfde ik de badkamer dit voorjaar in een terracotta tint. Zeker in de winter voelt de badkamer direct warmer aan door deze bijzondere kleur.

Ook oude tegels in de badkamer kan je een likje verf geven voor een nieuwe look. Of verf de voegen van de tegels eens, je zult verbaasd zijn over het resultaat!

voegen verven badkamer

Dag douchegordijn, hallo douchecabine

Zoals ik al aangaf hoef je echt niet heel je badkamer te verbouwen om iets te veranderen. Heb je nog een oud douchegordijn hangen? Of wil je van een ronde douchecabine naar een strakke, moderne vierkante douchecabine? Zonder al te grote ingrepen kan jij je badkamer aanpassen. Heb jij een inloopdouche met douchewand? Ook dan kan je je douchewand vervangen voor iets moderns, bijvoorbeeld een look-a-like stalen deur, of zoals bij mij, een glaswand met een motief.

bijzondere douchedeur

Maak impact met de styling

Je maakt je badkamer helemaal eigen en uniek met de styling. Een badkamer vol planten voor de urban jungle liefhebber, een badkamer in de Ibiza style voor de bohomenian fan of een badkamer vol vintage elementen (een oud kastje, oude houten planken voor accessoires en glazen flessen voor je zeep en shampoo). Er is altijd wel iets aan de styling in de badkamer te doen om je badkamer een bijzondere update te geven zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

terracotta histor clean voorspoed

Wat zou jij nog aan je badkamer willen veranderen? En hoe kan je dat doen zonder dat het je veel geld kost?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven