Het favoriete item in huis van: Natasha | InteriorTwin
favoriete item @natashabijleveld

Het favoriete item in huis van: Natasha

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Natasha haar favoriete item in huis.

Natasha, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Natasha Bijleveld en woon in Borculo samen met mijn vriend, kinderen en onze chihauhau Fay. Ik ben opgegroeid met kunst, mooie stoffen, kringloop winkels, foto’s maken en het geluid van een naaimachine. Interieur en inrichting is altijd al een passie van mij geweest en sinds dat ik niet meer bij de Tuunte werk (wegens faillissement ) werk ik bij mijn vriend.

Hij heeft een schildersbedrijf, naast kantoorwerkzaamheden geef ik ook kleuradvies. Sinds vorig jaar deel ik foto’s van ons interieur op Instagram. En wil ik van mijn hobby mijn werk maken. Ik ben nu net begonnen met de opleiding binnenhuisarchitectuur.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is de eettafel. Deze komt van de kringloop en heeft al heel wat verschillende kleuren gehad. Nu is hij al een tijdje zwart en is vierkant en dat is zo gezellig zitten. Het is onze centrale plek in huis.

eettafel @natashabijleveld
zwarte en witte keuken @natashabijleveld

Staat de eettafel altijd op dezelfde plek in huis?

Ja

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is een mix & match van verschillende stijlen een beetje vt/stijlvol wonen , kringloop met een Boho twist. Qua kleur veel zwart, wit en hout zo ontstaat mijn eigen stijl.

zwarte eetkeuken @natashabijleveld
zwarte keuken @natashabijleveld

Dankjewel Natasha dat jij jouw favoriete item in huis met ons wilde delen! Je kunt Natasha volgen op Instagram om meer te zien van haar prachtige huis.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven