Het favoriete item in huis van: Jona - InteriorTwin
shelfie

Het favoriete item in huis van: Jona

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Jona haar favoriete item in huis.

Jona, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Jona, 36 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Gendt, een dorpje in de Gemeente Lingewaard. Ik heb 2 kinderen, zoontje van 6 en dochtertje van 3 jaar. Sinds een jaar wonen wij in dit heerlijke huis met fijne grote tuin en vind het fijn om van dit huis steeds meer een thuis te maken tot grote frustratie van mijn man soms.

Naast rommelen en veranderen in huis ben ik dus mama en werk ik ook ongeveer 20 uur per week als zwemonderwijzeres bij zwembad Laco in Bemmel. Dit is erg leuk werk om te doen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is mijn Boedha in stolp. Ik heb deze Boedha gekregen van mijn moeder toen mijn stiefvader net overleden was en ik ook net 8 weken zwanger was van ons zoontje. De Boedha is hol en ik heb er een zakje as van mijn stiefvader ingedaan, zodat hij altijd een beetje bij ons is. Deze Boedha heeft dus een speciale betekenis voor ons.

boedha
stop en letterbord

Staat de Boedha altijd op dezelfde plek in huis?

De Boedha staat eigenlijk altijd op de kast, zo heeft hij een prominente plek in ons huis en ik vind hem hier eigenlijk ook het mooist staan.

boedha in stolp

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is eigen. Een beetje industrieel, vintage en stoer door elkaar. Op de slaapkamer wil ik juist weer rust, dus die is meer scandinavisch en landelijk.

Wil je meer zien van Jona? Dat kan op haar instagramaccount: @joontjeathome53. Dankjewel Jona dat jij jouw favoriete item in huis wilde delen!

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven