Het favoriete item in huis van: Nikki - InteriorTwin
Schildpadden schilden

Het favoriete item in huis van: Nikki

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Nikki haar favoriete item in huis.

Nikki, vertel eens wat over jezelf

Ik woon in een huis in de stad in hartje Alkmaar. Toen ik het aankocht was het een drugspand, daarna is het gestript totdat alleen de buitenmuren nog stonden en geheel verbouwd door mijn vader Leen Fischer. En natuurlijk ingericht door mij hahaha.

zithoek

Wat is jouw favoriete item in huis?

Schildpadden schilden van Lifestyle94 (geen echte!). Deze heb ik gehad van mijn ouders toen ik het huis uit ging. Ze zijn apart, echt een eyecatcher.

oude medicijnkast

Staan de schilden altijd op dezelfde plek in huis?

Nee, eerst in de vensterbank bij de keuken en nu in de oude medicijnkast.

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?

Industrieel met een eigen twist.

Wil je meer zien van Nikki? Je kunt Nikki volgen op Instagram en Facebook. Ook heeft ze een eigen webshop By Huiss, waar ze woonaccessoires & giftwrapping verkoopt.

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item Nikki!

Heb jij ook een favoriet item in huis wat je graag met ons wilt delen? Vul dan dit formulier in en mail jouw foto’s naar ilse@interiortwin.com en wie weet sta jij de volgende keer in deze rubriek.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

1 gedachte over “Het favoriete item in huis van: Nikki”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven