Een gelukkig nieuwjaar allemaal! Hebben jullie een fijne kerstvakantie gehad? Ik ben weer helemaal uitgerust na een weekje offline te zijn geweest. Ik zit vol energie en heb zin om aan de slag te gaan. Gelukkig maar, want ik heb genoeg leuke ideeën voor InteriorTwin. Lezen jullie mee?Nog meer wooninspiratie

InteriorTwin is er natuurlijk om jullie te inspireren en tips te geven voor jullie huis. Ik ben dan ook altijd op zoek naar inspiratie voor jullie. Vorig jaar startte ik al met de rubriek ‘favoriete item in huis‘, waarin elke week iemand zijn of haar favoriete item op de blog laat zien. Ook hoop ik in 2019 vaker binnenkijkers voor jullie te kunnen fotograferen. Want hoe meer mooie huizen, hoe meer inspiratie. Heb je nou zelf ook een mooi huis, woon je in de buurt van Arnhem, en vind je het leuk als ik jouw huis een keer kom fotograferen? Of heb je een favoriet item in huis wat je graag met ons wilt delen? Stuur dan een mailtje naar ilse@interiortwin.com en wie weet sta je binnenkort op InteriorTwin!

Shoppen wordt makkelijker

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik iets moois op internet zie dan wil ik het het liefst meteen kopen. Niet uren zoeken tot je het product op internet hebt gevonden, maar gewoon gelijk kunnen bestellen. Daarom ben ik bezig met een aantal wijzigingen op de site, zodat jullie met één druk op de knop direct bij de juiste webwinkel kunnen bestellen. Technisch komt er nogal wat bij kijken om dit te regelen, maar ik hoop dat het in januari online staat.

Nieuwe plannen thuis

Natuurlijk neem ik jullie op de blog nog steeds mee in de veranderingen bij mij thuis. In de kerstvakantie ben ik al druk bezig geweest met een aantal dingen, zoals een make-over van de eethoek, die ik binnenkort met jullie zal delen. De grootste wijziging dit jaar wordt waarschijnlijk de tuin. Direct aan onze tuin grenst onze parkeerplaats, die zo’n 16 m2 in beslag neemt. Zonde, want met parkeervergunning kunnen wij de auto ook voor het huis parkeren. Daarom gaat onze tuin dit voorjaar op de schop. Parkeerplaats eruit, en extra stuk tuin erin! Het idee is om een mini buitenkeuken en eethoek te creëren. Natuurlijk ga ik jullie van dit proces op de hoogte houden!

nieuw jaar interiortwin detail

Moodboards en interieuradviezen

Ook in 2019 hoop ik weer veel interieuradviezen te mogen geven. De eerste twee workshops ‘Ontdek je eigen Woonstijl’ waarin je leert een moodboard van jouw woonstijl te maken staan al gepland. Voor de workshop op 9 februari zijn trouwens nog een aantal plekken vrij. Ook staat het eerste interieuradvies van het jaar alweer gepland. En daarnaast ben ik met een super tof interieurplan bezig, namelijk het huis van mijn tweelingbroer. Super speciaal voor mij om te doen natuurlijk. Als het interieurplan afgerond is laat ik dit natuurlijk aan jullie zien.

Wil jij 2019 nou ook beginnen met een mooi interieur wat bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een Interieuradvies aan Huis of online interieuradvies.

Achter de schermen

Ik heb het al wel vaker verteld, achter de schermen gebeurd een hoop wat jullie niet zien. Zo ben ik continue de kwaliteit van de blog, Instagram, Facebook en Pinterest aan het verbeteren. Ik vind het ontzettend leuk om uit te zoeken hoe ik InteriorTwin naar een steeds hoger niveau kan tillen. Ondertussen weet ik dan ook heel wat van bloggen en social media. Vorig jaar heb ik al 6 succesvolle cursussen social media gegeven. Dit jaar wil ik dit in een nieuw jasje gaan steken: een online training voor social media en bloggen en de mogelijkheid voor een-op-een coaching voor ondernemers om hun online vindbaarheid te verbeteren. De eerste coachingssesssie staat zelfs al gepland voor volgende week! Ben jij ook ondernemer en wil jij weten hoe ik je kan helpen bij je online vindbaarheid? Stuur mij dan een mailtje en ik geef je graag meer informatie.

Een bedankje voor jullie

Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie mijn blog zo trouw lezen. Als bedankje heb ik daarom eind vorig jaar al het gratis e-book ‘in 5 stappen naar een interieur dat bij je past’ voor jullie ontwikkeld. Dit jaar wil ik nog meer voor jullie gaan doen. Via de nieuwsbrief die elke zondag verschijnt wil ik daarom regelmatig een leuke winactie organiseren. In de nieuwsbrief geef ik jullie daarnaast een kijkje achter de schermen, een overzicht van de nieuwste blogs en andere leuke nieuwtjes. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Kortom: er staat weer een hele boel leuks op de planning voor 2019!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.