Het favoriete item in huis van: Rietha - InteriorTwin
geel vloerkleed en accessoires

Het favoriete item in huis van: Rietha

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Rietha haar favoriete item in huis.

Rietha, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Rietha Meijer. 55 jaar jong en al jaren een grijze muis en dat stoort mij totaal niet 🙂 Woon samen met manlief 56 jaar en zoon van 21 jaar in Stadskanaal waar ik geboren en getogen ben. Samen hebben we nog een dochter van 23 jaar maar die woont alweer enkele jaren in Groningen.

Ik ben werkzaam geweest als verpleegkundige op een chirurgische afdeling. Echter door lichamelijke ongemakken moest ik stoppen. Ik sport nu 3 x per week op de sportschool en doe veel leuke dingen met mijn gezin en vrienden.

zwart wit interieur

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn nieuwe kasten van Interstar. Deze hebben we sinds 2 jaar. En eigenlijk was het een geluk bij ongeluk. We hadden via een plaatselijke ondernemer een dressoirkast en nog een soort van keukenkast in zwart besteld. Echter toen ze werden gebracht zagen wij er zoveel mankementen aan dat we ze geweigerd hebben. Gelukkig hadden we nog niet betaald en heeft hij ze weer meegenomen.

Ging eigenlijk heel gemakkelijk maar de mankementen waren dan ook behoorlijk. Tsja en toen kwamen we deze dressoir en 1 losse kast tegen. Veel subtieler, mooie kleurcombinaties (je kunt hem naar je eigen ideeën laten maken) en ook nog eens niet zo pompeus dan die andere. We hebben heel veel opbergmogelijkheden en je kunt er leuke accessoires op kwijt.

hoge witte kasten
zwart wit dressoir

Staan de kasten altijd op dezelfde plek?

De 2 hoge kasten kunnen we verplaatsen maar het dressoir niet. Dit is namelijk een hangende en hangt dus altijd op dezelfde plek.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn stijl is/was zwart en wit. Maar sinds kort komt er langzaam meer kleur in. Het is allemaal vrij strak en minimalistisch omdat ik van een opgeruimd huis houd en niet te veel tierelantijntjes in huis wil want ik wordt daar heel kriebelig van.

kasten interstar
kast interstar

Dankjewel dat jij jouw favoriete item in huis met ons wilde delen Rietha! Je kunt Rietha ook volgen op Instagram en Pinterest. En wil je zelf ook je favoriete item in huis delen? Vul dan dit formulier in en mail je foto’s naar ilse@interiortwin.com.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven