Het favoriete item in huis van: Liza - InteriorTwin
peru koffietafel in woonkamer

Het favoriete item in huis van: Liza

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Liza haar favoriete item in huis.

Liza, vertel eens wat over jezelf

Hi, ik ben Liza. Een interaction designer wonend en werkend in Amsterdam. Samen met mijn vriend woon ik nu een jaartje in de Jordaan. We hebben ons interieur met de verhuizing een make-over gegeven maar 1 item zal altijd hetzelfde blijven, mijn Peru tafel.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is de koffietafel die ik van mijn opa en oma geërfd heb. Mijn oma kwam oorspronkelijk uit Peru en de koffietafel komt daar ook vandaan. Het tafelblad, gemaakt van leer, is versierd met ornamentele inca illustraties.

De tafel is, volgens de interieur ‘regels’ te groot en ik krijg dan ook vaak het advies om hem te vervangen voor bijv. drie kleine ronde tafeltjes om meer ruimte te creëeren. Hier ga ik gelukkig niet in mee, een meubelstuk met een verhaal verkies ik boven wat meer ‘ruimte’. Plus, een grote tafel is ook ideaal wanneer je met je voeten omhoog wilt ?

koffietafel peru
peru koffietafel

Staat de koffietafel altijd op dezelfde plek?

Ja, altijd bij de bank.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Een lekkere mix van botanisch en industrieel met hier en daar wat modern en vintage (a.k.a Ikea en kringloop).

peru koffietafel in woonkamer

Dankjewel Liza voor het delen van jouw favoriete item in huis! En wil je zelf ook je favoriete item in huis delen? Vul dan dit formulier in en mail je foto’s naar ilse@interiortwin.com.

Bekijk voor meer inspiratie ook het favoriete hoekje van Marieke, Rietha en Nikki.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven