Inspiratie: mijn 3 favoriete interieur DIY blogs - InteriorTwin
de leukste interieurblogs met DIY ideeen voor in huis om zelf te maken

Inspiratie: mijn 3 favoriete interieur DIY blogs

Zijn jullie ook zo gek op DIY’s? Zelf vind ik het super leuk om meubels en woonaccessoires zelf te maken. Of het nu een klein project is zoals een tekstposter, of iets groters zoals een industriële schuifdeur of eettafel: mijn handen jeuken altijd om weer iets nieuws te maken. Helaas heb ik de laatste periode niet zoveel tijd om nieuwe dingen te maken. Ideeën genoeg gelukkig, dus ik hoop jullie binnenkort weer iets nieuws te kunnen laten zien!

Gelukkig zijn er genoeg andere blogs die ook leuke DIY ideeën delen. Ik volg een aantal blogs die altijd leuke en inspirerende zelfmaak ideeën voor in huis weten te bedenken. Ik deel graag mijn favoriete DIY interieur blogs met jullie. Kijken jullie mee?

1. Tanja van Hoogdalem

Tanja is mijn absolute favoriet voor DIY ideeën voor in huis. Ze deelt haar zelfmaak ideeën niet alleen op haar eigen website, maar blogt ook voor Karwei en Vtwonen. Tanja weet van iets simpels iets unieks te maken, zo knap! Ben je benieuwd naar de DIY’s van Tanja? Op Tanja’s blog staan haar zelfmaakideeen voor in huis.

diy serviesrek tanja van hoogdalem
Fotocredits: Tanjavanhoogdalem.nl

2. Een goed verhaal

Mirjam is mama van drie en inspireert ons op haar blog in haar zoektocht naar duurzaam wonen & leven. Iets wat daar zeker bij hoort is het slim omgaan en hergebruiken van meubels. Mirjam is vooral gek op IKEA en deelt meerdere IKEA hacks, zoals een inloopkast van PAX kasten. Maar ook laat ze zien hoe ze op een creatieve manier zonder al te veel geld uit te geven sfeer aanbrengt in een kamer. Zoals in de kamer van haar dochter Filou, door op een originele manier met kleur om te gaan heeft ze een sfeervolle meidenkamer voor haar dochter gemaakt.

peuterkamer Filou-1
Fotocredits: eengoedverhaal.nu

3. Gingered Things

Ik volg Dani van Gingered Things al een tijdje op Instagram. Ondanks een taalbarriere (Dani is Duits) raak ik altijd enorm geïnspireerd door haar DIY’s. Een IKEA hack van het Ypperlig wandrek, een zelfgemaakt letterbord of een zelfgemaakt memobord: op Gingered Things zijn elke keer weer verrassende zelfmaakideeën voor in huis te vinden. De foto’s geven gelukkig al duidelijk weer hoe Dani iets gemaakt heeft en anders is er altijd nog Google Translate!

diy_ypperlig_hack_ikea_holzregal_gummiseil_selbst_bauen_deko_gingeredthings
Fotocredits: Gingered Things

Nog meer inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer DIY inspiratie? Zelf ben ik enorm fan van Pinterest, ik vind hier heel veel inspiratie voor mijn volgende DIY projecten. En ook op de blog van Dirksdotter vind je een overzicht van creatieve blogs die je misschien nog niet kende. En dit zijn 8 nieuwe interieurbloggers die de moeite waard zijn om te volgen.

Ook deelde ik mijn favoriete huishoudblogs in een overzicht.

Wie inspireert jou met leuke DIY ideeën voor in huis? Ik ben benieuwd naar jouw inspiratiebron!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

blogs diy zelfmaakideeen huis

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven