Woonnieuws januari 2019 (Søstrene Grene, CASA en meer) - InteriorTwin
woonnieuws januari 2019

Woonnieuws januari 2019

De eerste maand van 2019 zit er bijna op. Tijd voor een overzicht met leuke nieuwtjes, mooie beurzen om de komende maand te bezoeken en een update over veranderingen in ons huis.

Søstrene Grene lanceert collectie etenswaren

Søstrene Grene lanceert voor het eerst een collectie etenswaren. Vanaf donderdag 31 januari 2019 kan je zelf het nieuwe voedingsassortiment in één van de vele Søstrene Grene winkels ervaren.

De collectie bestaat uit een breed assortiment van specialiteiten die in simpele, smaakvolle gerechten verwerkt kunnen worden. Ideaal om te delen. Het assortiment bestaat uit zowel zoete als hartige, biologische bakmixen.

Uiteraard is er ook servies en accessoires in de befaamde knusse en informelere stijl van Søstrene Grene te koop.

etenswaren collectie søstrene grene
Fotocredits: Søstrene Grene

Handgemaakte macramé wandhangers bij Styled by Sabine

Interieurstylist en blogger Sabine heeft een nieuwe hobby: zelf macramé wandhangers maken.

En waar de een wat stuntelend begint bij een nieuwe hobby, maakt Sabine direct de mooiste en kleurrijkste wandhangers voor aan de muur.

Omdat ze zoveel vragen kreeg is ze een shop begonnen waar je deze prachtige macramé wandhangers kan kopen. Welke wandhanger is jouw favoriet?

handgemaakte macrame wandhanger Styled by Sabine
Fotocredits: Styled by Sabine

Hortensia in huis

Vanaf januari is de hortensia voor in huis weer volop verkrijgbaar. Deze vrolijke bloeier is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor een gezond binnenklimaat

Hortensia’s zijn tegenwoordig in verrassend veel verschillende vormen verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld soorten met tweekleurige bloemen en met gekrulde bladeren. Het aantal en de grootte van de bloem varieert per soort.

Van tientallen kleinere bloemen tot een solobloem van wel 30 centimeter groot. Met de potkeuze bepaal je de uitstraling van de kamerhortensia.

De plant oogt stoer wanneer je ze in een robuuste bak van staal of beton zet, terwijl een rieten mand een meer landelijke sfeer geeft. Hou je van een urban jungle met kleurrijk accent? Zet dan hortensia’s en groene kamerplanten bij elkaar.

hydrangea hortensia

CASA

Ook CASA heeft weer een nieuwe collectie in aanloop naar de lente.

Met de Garden of Eden haal je het voorjaar in huis met vrolijke kleuren en bloemen. De trend Oase van rust bestaat uit producten met rustgevende tinten, elegante stoffen en zachte houtsoorten.

En de Mystic collectie bevat dromerige kleuren met donkere accenten voor boeiende combinaties in je interieur.

Garden of eden collectie CASA
Fotocredits: CASA

Woonbeurzen in februari

In februari vinden er weer een aantal interessante woonbeurzen plaats. Zo is op zondag 10 februari het WOONevent in de Woonindustrie in Nieuwegein. Laat je inspireren door de laatste collecties en noviteiten van meer dan 140 exposanten op interieurgebied.

Krijg 20 minuten lang professioneel interieuradvies voor slechts €15.- . Kom gratis naar de trendlezing en spot de laatste interieurtrends en hoor hoe je die eenvoudig in je eigen interieur kunt toepassen.

Op 3 en 4 februari is ShowUp. Hier tonen meer dan 350 merken hun nieuwste (woon)collecties en kan je inspiratie opdoen.

Deze beurs is alleen te bezoeken door inkopers, stylisten, pers en bloggers. Natuurlijk zal ik achteraf een verslag met jullie delen van al het moois wat op deze beurs te zien is.

Veranderingen in huis

Wij hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en er is het e.e.a. veranderd in huis. De make-over van de eettafel heb ik jullie al laten zien op de blog, maar er is meer veranderd.

Zo veranderde de tv-hoek door de komst van The Frame van Samsung. Binnenkort zal ik nog een blog hierover schrijven met de mogelijkheden van deze bijzondere tv. Boven The Frame plaatste ik deze speciale IXXI, die je keer op keer kan aanpassen.

ixxi vtwonen en the frame samsung

Achter de koelkast vervingen wij het haakje voor een houten kapstok van H&M voor meer sfeer.

Op de muur achter de bank kwam een extra spiegeltje van de Xenos naast de houten display en gouden spiegel te hangen. Een tijdje geleden kreeg de muur al een andere kleur.

Eigenlijk ben ik niet helemaal tevreden over deze kleur, dus wie weet is deze kleur maar van korte duur…

Dit was het nieuws in januari. Bekijk ook het woonnieuws van februari voor meer inspiratie.

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

6 gedachten over “Woonnieuws januari 2019”

  1. Hoi Ilse,

    Want een inspirerende website, kan er geen genoeg van krijgen. Er staat zoveel informatie op en zoveel leuke ideeën. Maar ik een klein vraagje, ik zou heel graag willen weten wat voor verf er op de open haard. Ik vind die een enorme mooi warm kleur. Alvast bedankt voor je antwoord.

    Groetjes Jacqueline ☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven