Het favoriete item in huis van: Laura - InteriorTwin
woonkamer houten vloer

Het favoriete item in huis van: Laura

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Laura haar favoriete item in huis.

Laura, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Laura, 39 lentes jong. Ik woon sinds een jaar of 16 met mijn man in Winterswijk. Wat als geboren en getogen Arnhemse nog best even wennen was. We wonen in een compleet (eigenhandig) verbouwde woonboerderij samen met onze twee dochters van 11 en 7.

We hebben de boerderij destijds van de opa en oma van mijn man gekocht en er veel werk en tijd in gestoken. Ik werk de ochtenden als onderwijsassistent op een basisschool en een aantal middagen combineer ik dat met de bso, wat een super leuke combi maakt!

Wat is jouw favoriete item in huis?

Ik heb sinds kort een oude apothekerskast staan, hier was ik al enige tijd naar op zoek. En laatst heb ik eindelijk een mooie betaalbare gevonden!

apothekerskast
vintage apothekerskast

Staat de apothekerskast altijd op dezelfde plek?

Tot nu toe staat hij op een ‘ vaste’ plek. We hebben weer verbouwplannen, we willen de oude Deel bij ons aan het huis trekken en daar de keuken maken. Het kan best zijn dat de kast dan mee die kant op gaat.

apothekerskast in woonkamer

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Scandinavische invloeden met vintage. Ik ben dol op zwart en dit is ook wel terug te vinden in het interieur. De petrol blauwe muur geeft alles toch nog wat kleur. De verschillende vintage items zijn eigenlijk allemaa mijn favorieten, die maken het interieur echt eigen. Ook ben ik gek op planten, overal staan er wel wat.

Bedankt Laura voor het delen van jouw favoriete item in huis. Wil je meer zien van Laura’s huis? Je kunt Laura volgen op Instagram @lauhij. En wil je zelf ook je favoriete item in huis delen? Vul dan dit formulier in en mail je foto’s naar ilse@interiortwin.com.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven