Het favoriete item in huis van: Jeannette - InteriorTwin
booglamp

Het favoriete item in huis van: Jeannette

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Jeannette haar favoriete item in huis.

Jeannette, vertel eens wat over jezelf

Hoi, mijn naam is Jeannette van Luyck en ik woon in de Parel van Brabant, Oisterwijk. Daar woon ik samen met mijn man en 2 kinderen. Momenteel werk ik in klinisch geneesmiddelenonderzoek, maar ik droom over een baan in de interieurbranche.

Dit jaar heb ik ook een opleiding tot interieurstyliste succesvol afgerond, dus kleine stappen worden al gemaakt! Tja, dat ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft hoef ik niet meer uit te leggen denk ik 😉 Naast bezig zijn met mijn interieur, fotografeer ik ook heel graag en dan voornamelijk, je raad het al, interieurs.

Ook ben ik graag creatief bezig met mijn kinderen en bedenk regelmatig klusprojecten die ik samen met mijn handige klusvader uitvoer.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is de zwarte booglamp bij de eettafel. Hij is in mijn favoriete kleur zwart, tijdloos design en zorgt voor een knusse sfeer boven de eettafel. We hebben helaas geen lichtpunt boven de eettafel en kunnen daarom geen lamp ophangen daar. Deze booglamp is dus de ideale oplossing!

ronde eettafel

Staat de lamp altijd op dezelfde plek?

Deze lamp staat altijd op dezelfde plek bij de eettafel.

wanddoek
ronde eettafel met zwarte stoelen

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is een mix van stijlen, scandiboho en industrieelchic met een urban jungle touch. Waarbij zwart, wit, hout en groen mijn vaste kleuren palet is.

Dankjewel Jeannette voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer zien van Jeannette? Je kunt haar volgen op Instagram en Pinterest.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Het favoriete item in huis van: Jeannette”

  1. Hello!
    Do you probably know the name of this beautiful black arc lamp?
    Do you probably know where I can order this lamp!

    Greetings
    Astrid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven