De maand februari zit er weer bijna op, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw blogartikel boordevol woonnieuws. Lezen jullie mee?

Nooit meer teveel water voor je planten met Elho

Elho heeft ook dit voorjaar weer een aantal nieuwe innovatieve plantenpotten op de markt gebracht. Zelf ben ik onder de indruk van de plantenpotten uit de Greenville collectie. Door het ingebouwde waterreservoir hoef je je nooit meer zorgen te maken of je je planten wel genoeg water geeft. Iets wat hier nog wel eens misgaat, dus de mooi vormgegeven plantenpotten uit de Greenville collectie komen hier dan ook als geroepen.

elho greenville collectie

Naast de Greenville collectie heeft Elho nog meer innovatie oplossingen op de markt gebracht, zoals een green wall voor tegen de buitenmuur en plant light care, waarbij speciaal gekleurd licht ervoor zorgt dat je altijd gezonde en vitale planten hebt. Daarnaast werkt Elho aan een duurzame wereld, zo wordt 70 % van de potten gemaakt van gerecycled plastic en staat er een windmolen in de achtertuin van Elho waarmee alle potten geproduceerd worden.

Atelier W

Wietske van Atelier W maakt hoogwaardige handgemaakte woonaccessoires van keramiek. Dit doet ze op een duurzame manier door de materialen zoveel mogelijk te halen bij de kringloopwinkel en deze daarna te bewerken. Ook de materialen die ze daarbij gebruikt zijn waar mogelijk duurzaam.

Nieuw in de collectie van Atelier W zijn de plantenhangers en bloempotjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en ideaal om een fleurige bloembol of favoriet hangplantje in te plaatsen. Ik ben fan, jullie ook?

plantenpot wit keramiek hangpot verschillende kleuren hangpotten van keramiek atelier w

Beurs Eigen Huis

Van 15 tot en met 17 maart 2019 vindt de beurs Eigen Huis weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs kan je volop inspiratie opdoen voor als je een huis gaat bouwen, verbouwen en wilt inrichten. Met meer dan 200 exposanten is dit de meest complete beurs van Nederland voor al je woonplannen. Koop je tickets voor de beurs online.

Steentje bijdragen aan groene wereld

Iedereen kan eenvoudig een steentje bijdragen aan een groenere leefomgeving: tegel eruit, plant erin! Tuinen krijgen zo niet alleen meer sfeer, maar ze zijn bijvoorbeeld ook beter bestand tegen de gevolgen van klimaatverandering. Om je op de goede weg te helpen organiseert tuinvereniging Groei & Bloei samen met Intratuin de inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin!’. Lever op zaterdag 23 maart een tegel uit eigen tuin in en ontvang twee tuinplanten cadeau om de leeggekomen plek te vergroenen. Bekijk de deelnemende vestigingen en meer informatie hier.

Zelf gaan wij ook in maart een deel van onze tegels vervangen voor groen, dus ik heb 23 maart alvast in de agenda gezet!

Veranderingen in huis

Alhoewel ik in februari druk bezig was met de Kleur van het Jaar 2019 van Histor, Quiet Clearing, in huis aan te brengen, kan ik dit helaas nog niet aan jullie laten zien. De kleur is echt heel mooi geworden, maar ik wacht nog op wat laatste accessoires om de ruimte mooi mee te stylen. Als het goed is kan ik het resultaat in de loop van komende week alsnog met jullie delen.

In huis veranderde verder niet veel. Wel kocht ik deze leuke vaas met stalen onderframe op poten bij de Action. Is hij niet stoer? Nu het voorjaar eraan komt vind ik het heerlijk om regelmatig op de markt een bos bloemen te kopen. En in deze leuke budget vaas komen de bloemen nog mooier uit.

vaas op poten action

Volgende maand ben ik weer bij jullie terug met meer nieuws.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement