Het favoriete item in huis van: Judith - InteriorTwin
bio ethanolhaard tegen tvmeubel aan

Het favoriete item in huis van: Judith

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Judith haar favoriete item in huis.

Judith, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Judith, 25 jaar en woon samen met hubby (Koos) en Maincoon (Poes) nu al bijna 5 jaar in ons jaren ’30 huisje die we van bouwval tot hoe het is nu is helemaal hebben opgeknapt. Sinds november vorig jaar ben ik fulltime bezig met mijn blog, Instagram en stylingadvies. Een droom die is uitgekomen!

Wat is jouw favoriete item in huis?

Onze schouw + tv meubel! We hebben de schouw en het tv-meubel helemaal zelf gemaakt en daar ben ik tot op de dag van vandaag zo blij mee! Iets wat ik hier in huis heel erg mistte was namelijk een openhaard. Nu hebben wij deze zelf gecreëerd dankzij een bio ethanol haardje.

bio ethanolhaard met pastoe stoel
bio ethanolhaard geïntegreerd met tvmeubel
bio ethanolhaard met schapenvacht op de grond

Staat deze altijd op dezelfde plek?

Het haardje zelf heeft wel altijd tegen deze muur aangestaan. Alleen toen was het echt nog een haardje met ombouw (en zonder schouw)…

bio ethanolhaard los tegen de muur @juudithhome

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ik denk dat die het beste te omschrijven valt als: Scandinavisch met een blauwe touch en soms wat stoere elementen.

Dankjewel Judith voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer zien van Judith? Dat kan op haar interieurblog of op haar instagramaccount @juudithhome.

Bekijk voor meer inspiratie ook de favoriete plekken van Shannen, Ingeborg en Jeannette.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven