Een aantal weken geleden maakte Histor de trendkleur voor 2019 bekend: Quiet Clearing. Histor vroeg mij om aan de slag te gaan met de kleur van het jaar 2019. Ik was meteen verliefd op deze kleur en wist direct in welke kamer ik deze kleur wilde toepassen. Ook mag ik maar liefst drie mensen blij maken met een pot van 5 liter muurverf in de trendkleur Quiet Clearing. Lezen jullie mee?

Histor kleur van het jaar 2019: Quiet Clearing

De kleur van het jaar van Histor is een elegante diepgroene tint die zorgt voor levendigheid en karakter. Tegelijkertijd zorgt Quiet Clearing voor een aards en kalmerend effect. De kleur is veelzijdig: als basistint voor de muren creΓ«ert de diepgroene kleur intimiteit en elegantie in de ruimte.

Om je op weg te helpen deze kleur in huis toe te passen heeft Histor vier kleurtrends samengesteld: With it, With Class, Without en With Spirit. Met de energieke kleurtrend With it laat je elke ruimte sprankelen. Het palet bestaat uit optimistische en urban kleuren, die zelfs een beetje rebels aandoen. Het kleurenpalet With Class is chic en verfijnd: klassiek met een twist. Gebruik het kleurenpalet om een luxueus interieur te creΓ«ren met een vleugje glamour. Bij de trend Without staat less is more centraal. De natuur en minimalisme voeren de boventoon door gebruik te maken van naturel en wittinten. De trend With Spirit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een sterkere verbinding met de natuur en een vleugje mystieke glamour. Warme paarse en lichte blushtinten vormen de belangrijkste kleuren in dit palet.

trend 1 histor

Kleurtrend Withit. Fotocredits: Histor

trend 2 histor

Kleurtrend With Class. Fotocredits Histor

trend 3 histor

Kleurtrend: Without. Fotocredits: Histor

trend 4 histor

Kleurtrend: With Spirit Fotocredits: Histor

Quiet Clearing trendkleur in huis

Ik zei het al aan het begin: ik was meteen verliefd op de trendkleur van Histor. In huis hebben wij nog 1 kamer zonder kleur die ik al langer wilde aanpakken. Quiet Clearing is de perfecte kleur voor deze ruimte. Deze ruimte wordt door ons vooral gebruikt om te sporten en als opbergruimte, maar eigenlijk is het gewoon een rommelhok. De hoogste tijd om daar wat aan te doen!

In deze ruimte wilde ik graag een verfijnde stijl: tijdens het sporten niet teveel afleiding en een fijne plek om tot rust te komen. In de kamer staat namelijk ook een zithoek waarin ik weleens ga zitten om lekker te lezen. Uit het kleurenpalet With Class was mijn oog gevallen op de kleur Elusion, deze zou prachtig combineren met Quiet Clearing en zorgen voor de gewenste uitstraling in de ruimte.

moderne zithoek met quiet clearing diepgroene verf histor

fruitkistje als opberger voor tijdschriften

details zitje met quiet clearing muurdecoratie modern

Omdat ik op zoek was naar rust besloot ik alle accessoires in eerste instantie weg te halen. Ook koos ik voor een Ikea hack: de zwarte malm-kasten besloot ik mee te verven in de kleur Quiet Clearing. Zelfs de deur verfde ik in deze kleur, omdat ik het contrast van een witte deur en muur met Quiet Clearing te onrustig vond. Door alles in dezelfde kleur te verven ontstaat er rust. De muren eromheen verfde ik in de kleur Elusion. Hierdoor is het contrast veel minder groot dan als ik bijvoorbeeld voor witte muren had gekozen.

quiet clearing muurverf en ikea malm ladekasten geverfd

quiet clearing

action nederland wandkastjes op muurkleur elusion histor

Het resultaat is nog veel mooier dan gehoopt! In eerste instantie wilde ik de styling rustig houden en koos ik alleen voor wat planten in terracotta potten. Voor mij bleek dit alleen toch wat te rustig, dus ik besloot nog wat accessoires toe te voegen. De wandkastjes kocht ik bij de Action en vulde ik met accessoires die ik al in huis had.

ikea malmkast geverfd quiet clearing

elusion en quiet clearing

sfeervol zitje met quiet clearing_

 stoere-industriele-lamp-met-quiet-clearing-muurdecoratie-modern

Winactie

Ik mag maar liefst 3 mensen blij maken met 5 liter muurverf in de trendkleur Quiet Clearing.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter bij de actiefoto op Instagram of Facebook in welke kamer je graag de kleur wilt toepassen.
  • Laat voor een extra winkans ook een reactie achter onder dit bericht.

That’s it. Je kan meedoen tot en met zondag 3 maart. Maandag 4 maart maak ik de winnaar bekend.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.