Het favoriete item in huis van: Laura en Salomé - InteriorTwin
Babykamer vintage stoel

Het favoriete item in huis van: Laura en Salomé

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Laura haar favoriete item in huis.

Laura, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Laura, getrouwd met Stefan, moeder van Salomé en zwanger van baby nummer 2. Als interieurontwerper adviseer ik particulieren bij hun verbouwing en verhuizing. Dit doe ik zowel voor ontwerpstudio van der Valk als voor mijn eigen ontwerpbureau Laura’s advies. We zijn net verhuisd naar een tijdelijk huurhuis, in afwachting van onze nieuwe woning!

Wat is jouw favoriete item in huis?

De vintage schommelstoel in de kamer van Salomé. Dit is een heerlijk plekje voor ons avondritueel! Aan het eind van de dag zit ik hier heel fijn met Salomé. De babykamer is een mix geworden van oud & nieuw en de basis is lekker licht. De vintage schommelstoel past hier perfect bij. Met een vachtje en een aantal leuke kussens erin is dit een heel fijn plekje.

Babykamer vintage stoel en wiegje
Fotocredits: Angeline Dobber
details stoel
Fotocredits: Angeline Dobber
vintage schommelstoel babykamer
Fotocredits: Angeline Dobber

Wat is jouw woonstijl?

De babykamer is ingericht in een frisse vintage stijl, een beetje zoals Sukha. De rest van ons huis is wat moderner ingericht, maar altijd met aandacht voor de oude elementen van ons jaren ’30 huis.

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Laura! Wil je meer zien van Laura? Kijk dan op haar instagramaccount, blog of neem een kijkje op Laura’s Advies.

* Alle foto’s zijn gemaakt door Angeline Dobber fotografie

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven