Nooit meer een saaie muur met The Frame - InteriorTwin
samsung the frame vlinder

Nooit meer een saaie muur met The Frame

Eind vorig jaar werd ik gevraagd als The Frame ambassadeur voor Samsung. Twee maanden lang mocht ik de tv The Frame testen. Wie mij volgt op Instagram of Facebook heeft hem daar vast al voorbij zien komen. Nu de twee maanden voorbij zijn wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen.

Kunst aan de muur met The Frame

Eerlijk is eerlijk, waar mijn man vooral onder de indruk is van de techniek achter The Frame, was voor mij het visuele aspect de doorslag waarom ik The Frame graag in huis wilde hebben. De tv sluit namelijk naadloos op de muur aan.

Als je de tv uitzet verschijnt er automatisch een (zelfgekozen) kunstwerk aan de muur. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende verwisselbare lijsten om The Frame: wit, zwart, beukenhout en donker hout. Update: inmiddels kan je kiezen uit nog veel meer trendkleuren als lijst om je tv.

Zo is The Frame een kunstwerk op het moment dat de tv uitstaat. En aangezien de tv hier vaker niet dan wel aanstaat word ik hier heel blij van. In de Samsung collectie staan verschillende kunstwerken en daarnaast kan je een abonnement nemen op de Art Store waar je toegang hebt tot meer dan 1.000 kunstwerken. Ook is het mogelijk je eigen foto’s te uploaden.

De afgelopen maanden heb ik steeds weer gekozen voor andere beelden uit de Samsung collectie en de Art Store. Best wel uit mijn comfortzone, want normaal gesproken zou ik eerder voor moderne prints kiezen.

Gelukkig is er voldoende keuze om toch elke keer weer iets leuks uit te kiezen. Toch hoop ik dat ook de moderne prints uiteindelijk aan de Art Store toegevoegd zullen worden, omdat ik merk dat hier mijn voorkeur ligt.

samsung the frame met bladeren 2

Gelukkig is het ook mogelijk eigen foto’s te uploaden. Zo verraste ik op Valentijnsdag mijn man met een foto van onze bruiloft op The Frame.

En ik heb al een paar illustrators en fotografen op het oog die ik wil vragen of ik hun prints mag gebruiken voor The Frame. Want hoe tof is het om keer op keer makkelijk te kunnen veranderen en een ander favoriete afbeelding te kunnen tonen op The Frame.

Zo heb je nooit meer een saaie muur en kan je elke keer weer iets anders laten zien.

samsung the frame beuken trouwfoto

Supersnel en scherp beeld

De keuze voor The Frame kwam bij ons vooral door de mogelijkheid om je favoriete kunst te tonen wanneer The Frame uitstaat. Eigenlijk voldeed onze vorige tv nog prima. Dachten wij. Tot we The Frame voor het eerst aanzetten.

Het beeld van The Frame is superscherp en veel duidelijker en mooier dan bij onze vorige tv. Maar het belangrijkste voordeel is wat mij betreft de snelle laadtijd. Wij kijken vooral Netflix en bij onze vorige tv duurde het best wel lang voor Netflix opende en een serie geladen is. Dat is nu verleden tijd want The Frame is razendsnel.

Met 1 druk op de knop opent Netflix direct en kunnen we meteen onze favoriete serie kijken of kijken we één van mijn favoriete interieurprogramma’s op tv. Onze oude tv staat nu boven en als we deze sporadisch nog wel eens gebruiken merken we pas hoe frustrerend het is om steeds maar weer te moeten wachten tot we tv kunnen kijken.

The Frame beschikt daarnaast over een One Remote Control: een afstandsbediening met maar slechts een paar knoppen waarmee je al je aangesloten randapparatuur kan bedienen. Dus voorbij zijn al die rondslingerende afstandsbedieningen, voortaan hebben we er nog maar 1 nodig.

Het is duidelijk: wij zijn enthousiast over The Frame. Eindelijk een tv die zowel de man als de vrouw blij maakt.

Zoek je nog ideeën om de Samsung the Frame te stylen aan de muur? Bekijk dan eens deze voorbeelden en ideeën.

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

6 gedachten over “Nooit meer een saaie muur met The Frame”

  1. Hi Elise,

    Wat een sfeervolle beelden zeg, prachtig! Mag ik vragen waar je die kast vandaan hebt met de houtblokken erin? Ik zoek iets vergelijkbaars voor naast mijn open haard.

    Groetjes, Sanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven