Het favoriete item in huis van: Desiree - InteriorTwin
oude legerkist_

Het favoriete item in huis van: Desiree

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis.

Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Desiree haar favoriete item in huis.

Desiree, vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Desiree de Vreede, 31 jaar oud en opleidings- & vakdocent rekenen-wiskunde op de PABO van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon samen met Danny en ons zoontje Jeppe in Nijmegen, vlakbij het station en centrum.

We wonen in een leuk nieuwbouwhuis, waar we in juni 2015 zijn ingetrokken. Ons nieuwe huis was niet alleen de start van veel woonplezier, maar ook de aanleiding voor mijn Instagramaccount @budgethome. Ik ben dol op fotograferen, ben graag creatief bezig en heb een liefde voor budgetvondsten.

desiree budgethome
Fotocredits: Creativesolver.nl

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is onze legerkist. We kochten ‘m bij Nijmeegs Jopie; een legerdump. We hebben er zelf wielen onder gezet, waardoor deze nu dienst doet als sidetable. Ik vind de legerkist van zichzelf al heel gaaf, maar we bewaren er ook nog allerlei dierbare spullen in – zoals fotoboeken en herinneringen aan vakanties – waardoor de kist voor mij nog mooier is.

oude legerkist als plantentafel
oude legerkist met plaids en kussens

Staat deze kist altijd op dezelfde plek?

De legerkist heeft al heel wat plekken in huis gezien. Eerst gebruikte we hem, zonder wielen, als salontafel. Toen ik ‘m op die plek zat was heb ik er wielen onder gezet en stond hij een tijdje voor het raam als plantentafel. Nu staat de kist alweer even achter de bank en hebben we er een plaid en kussens op liggen. Mijn zoontje gebruikt hem graag als klimtoestel om vanaf de kist zo de bank op te duiken.

grijze bank woonkamer

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ons interieur is een mix van retro, stoer en modern. Ik vind het leuk om verschillende stijlen te mixen en zet vooral items in huis waar ik oprecht blij van word. Ik wissel graag af en daarom ben ik altijd op zoek naar toffe woonaccessoires voor kleine prijsjes. Mijn motto is dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn. Op mijn socialmediakanalen laat ik dan ook zien dat je met een klein budget ook een ‘pinterestproof’ interieur kunt creëren. Om dit te bereiken ga ik graag naar rommelmarkten, tweedehandswinkels en naar de kringloop.

Dankjewel Desiree voor het delen van jouw favoriete item! Desiree deelt op haar blog meer over haar budgetvondsten en deelt op haar instagramaccount @budgethome heel veel interieurinspiratie en budgettips.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven