Het favoriete item in huis van: Talina - InteriorTwin
favoriete item talinahome

Het favoriete item in huis van: Talina

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Talina haar favoriete item in huis.

Talina, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Talina getrouwd met Jan-Loek, samen hebben we 4 kids. We wonen in een rijtjes huis wat niet heel erg groot is, maar waardoor je wel creatief naar oplossingen gaar zoeken om fijn te kunnen wonen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Ik denk toch het kastje van mijn schoonouders, het is een klein kastje die mijn schoonvader meer dan 30 jaar geleden zelf gemaakt heeft. Nu staat hij op ons aanrecht te shinen en verbergt zo alle snoeren en opladers.

Bovenop het kastje staat een bakje met wat decoratie, dat maakt het helemaal af. Elke keer als ik er naar kijk wordt ik er vrolijk van!

favoriete item kastje talinahome
favoriete item talinahome kastje in keuken

Staat het kastje altijd op dezelfde plek?

Het kastje heeft eerst op onze dochter haar kamer gestaan en nu staat hij al een tijd op het aanrecht in de keuken.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Een beetje van alles wat; landelijk met een beetje industrieel denk ik.

Dankjewel Talina voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer zien van Talina? Neem dan eens een kijkje op haar Instagram. En wil je meer binnenkijkers zien? Dan kan hier.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven