Het favoriete item in huis van: Wieke - InteriorTwin
vintage modern interieur @wiekeontwerpt

Het favoriete item in huis van: Wieke

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! E

lke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Wieke haar favoriete item in huis.

Wieke, vertel eens wat over jezelf

Ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend en kat Eddy woon ik in ons geheel verbouwde huis in Sittard. Een project waar we nog steeds veel aan klussen. Ik combineer mijn eigen bedrijf als Interieurarchitect met een baan als trainer bij het CBS. Mijn passie ligt wel echt bij het ontwerpen van interieurs! Ik ben redelijk sportief en een tikkeltje fanatiek (bijnaam Wiekiefanatiekie?).

Drie keer per week loop ik hard en ik doe geregeld mee aan wedstrijden. Daarnaast volleybal ik twee keer per week. Als ik niet aan het sporten, verbouwen of ontwerpen ben, reis ik ontzettend graag! Mooie plekken ontdekken, andere culturen leren kennen, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Het schilderij van onze kat Eddy, gemaakt door een vriend van ons. Het is een schilderij van 28 houten plaatjes van 20x20cm die samen één groot schilderij vormen. De kleuren in het schilderij komen terug in ons interieur. Zo zijn de roestkleurige onderdelen op het schilderij van de restjes verf die we over hadden van de muur in de woonkamer.

Deze hangt mooi te pronken boven de bank in de woonkamer!

kat eddy op schilderij @wiekeontwerpt
kat eddy boven de bank @wiekeontwerpt

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Lichte, neutrale en moderne basis met sprekende kleuraccenten en materialen (zoals beton en eiken), een aantal vintage meubels en DIY-projecten.

gele bank en fruitkistjes als salontafel @wiekeontwerpt
persoonlijk schilderij boven de bank @wiekeontwerpt

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Wieke! Wil je meer zien van Wieke? Neem dan een kijkje op haar instagramaccount of website.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

2 gedachten over “Het favoriete item in huis van: Wieke”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer