Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Wieke haar favoriete item in huis.

Wieke, vertel eens wat over jezelf

Ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend en kat Eddy woon ik in ons geheel verbouwde huis in Sittard. Een project waar we nog steeds veel aan klussen. Ik combineer mijn eigen bedrijf als Interieurarchitect met een baan als trainer bij het CBS. Mijn passie ligt wel echt bij het ontwerpen van interieurs! Ik ben redelijk sportief en een tikkeltje fanatiek (bijnaam Wiekiefanatiekie😂). Drie keer per week loop ik hard en ik doe geregeld mee aan wedstrijden. Daarnaast volleybal ik twee keer per week. Als ik niet aan het sporten, verbouwen of ontwerpen ben, reis ik ontzettend graag! Mooie plekken ontdekken, andere culturen leren kennen, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Het schilderij van onze kat Eddy, gemaakt door een vriend van ons. Het is een schilderij van 28 houten plaatjes van 20x20cm die samen één groot schilderij vormen. De kleuren in het schilderij komen terug in ons interieur. Zo zijn de roestkleurige onderdelen op het schilderij van de restjes verf die we over hadden van de muur in de woonkamer. Deze hangt mooi te pronken boven de bank in de woonkamer!

 

kat eddy op schilderij @wiekeontwerpt

kat eddy boven de bank @wiekeontwerpt

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Lichte, neutrale en moderne basis met sprekende kleuraccenten en materialen (zoals beton en eiken), een aantal vintage meubels en DIY-projecten.

gele bank en fruitkistjes als salontafel @wiekeontwerpt

persoonlijk schilderij boven de bank @wiekeontwerpt

Shop in de stijl van Wieke

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Wieke! Wil je meer zien van Wieke? Neem dan een kijkje op haar instagramaccount of website.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.