Aan het einde van elke maand deel ik een overzicht van de leukste nieuwtjes op interieurgebied en aankomende beurzen. Ook geef ik een update over de veranderingen in ons eigen huis. Er gebeurde deze maand best veel. Lees je mee?

Buitenleven collectie Sostrene Grene

Vanaf 28 maart ligt de buitenleven collectie van Sostrene Grene in de winkels. Deze collectie is perfect voor ontspanning en ‘hygge’ onder een helderblauwe lucht. De collectie bevat onder andere gekleurde plantenpotten, vazen en balkonbakken voor alle prachtige lentebloemen. Ook mogen de kussens, kleedjes en dekens niet ontbreken. Zelfs een hoelahoep is toegevoegd aan de collectie! Is er een Sostrene Grene bij jou in de buurt? Dat wordt rennen naar de winkel!

Available_28_March_2019_SostreneGrene_Outdoor_14-min-2

Fotocredits: Sostrene Grene

Lente collectie IXXI

Deze maand lanceert IXXI een exclusieve lente collectie in samenwerking met illustrator Lotte Dirks, Het Noordbrabants Museum, Het Rijksmuseum en Van Gogh Museum. De collectie bestaat uit meer dan dertig nieuwe, kleurrijke designs waarvan een selectie ook dubbelzijdig verkrijgbaar is. Kies je favoriete wall-art voor het voorjaar en draai deze om tegen de tijd dat het weer herfst wordt. Zo past jouw interieur bij elk seizoen!

IXXI Lotte Dirks - Leaves-2

Fotocredits: IXXI

Nieuwe Loods5 in Maastricht

Loods5 is één van mijn favoriete woonwinkels. Afgelopen maand is er een nieuwe vestiging in Maastricht geopend. Voor iedereen die in het zuiden woont is deze winkel nu dus een stukje dichterbij! Zelf wacht ik met smart op de te openen vestiging in Duiven. Dat is namelijk bij mij om de hoek en ik kan niet wachten!

Woonbeurzen in april

  • Op 6 & 7 april vindt het evenement ‘kom in de kas‘ plaats. Zo’n 200 kwekers verspreidt door heel Nederland zetten hun deuren open om een kijkje te nemen. Het moment om eens te kijken hoe snijbloemen of potplanten gekweekt worden.
  • Op 6 & 7 april vindt ook Design Icons Amsterdam plaats. Op deze beurs staan meer dan 60 professionele vintage handelaren uit heel Europa met een uitgebreide collectie meubelen. De beurs voor elke vintage liefhebber om te bezoeken.
  • Van 9 tot en met 14 april is Salone del Mobile. Dit is één van de grootste Europese meubelbeurzen en deze vindt plaatst in Milaan. Deze beurs staat hoog op mijn eigen lijstje om nog eens te bezoeken.

Tuinupdate

Op Instagram vertelde ik al dat er druk geklust wordt in onze tuin. Wij hebben besloten onze parkeerplaats in te ruilen voor een stukje extra tuin. Vorige week zijn de klusjesmannen hier druk bezig geweest met het verplaatsen van de schutting en aanleggen van een vlonder en pergola. Ook plaatste ik al de eerste plantjes in onze tuin. De komende weken gaan wij aan de slag met verf en beits om een mooi geheel van alles te maken. Daarna is het tijd voor de styling. Het is nog lang niet af, maar ik kan niet wachten om jullie alvast een sneakpeak te geven. Kijk eens wat een extra ruimte we hebben!

verbouwing tuin

Als straks de basis af is wil ik zelf een buitenkeuken maken. Op de plek waar de eettafel eerst stond wil ik een kliko ombouw maken en uiteindelijk een extra zithoek. Daybeds, een ronde tafel, of iets heel anders. Daar ben ik nog niet uit. Maar zoals je ziet heb ik eerst nog genoeg andere dingen te doen, dus de invulling van die hoek komt vanzelf wel.

Kleine veranderingen in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer veranderde wat kleine dingen. Ik verving de grote tweedehands spiegel voor een kleiner model. De spiegel en de gouden cactus kocht ik bij Wants & Needs. Wat een leuke dingen hebben ze in deze webshop, ik ben verliefd!

slaapkamer veranderingen

slaapkamer detail

Ook kocht ik een nieuwe lamp voor boven het bed. Deze staat nog netjes in de doos te wachten, want bij het installeren van de lamp heb ik de hulp van mijn man nodig. Nog even geduld dus!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.