Het favoriete item in huis van: Shannen - InteriorTwin
zwarte details interieur shannen @huisnummer19

Het favoriete item in huis van: Shannen

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Shannen haar favoriete item in huis.

Shannen, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Shannen en ben een enorme interieur liefhebber. Ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Amsterdam. Maar woon nu sinds 8 maanden samen met mijn vriend in het mooie Leerdam, waar hij al woonde.

Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding sport en bewegen. Maar ondanks dat ik deze opleiding heb afgerond, wil ik deze kant niet opgaan. Omdat ik nog geen keuze heb gemaakt voor een vervolgopleiding, ben ik gaan werken. En zo kwam ik terecht in het st Antonius ziekenhuis, waar ik nu werkzaam ben als administratief medewerkster.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Dat zijn toch wel de klok en de spiegel in de woonkamer. Deze heb ik zelf gemaakt. Het idee zag ik voorbij komen op Pinterest, en zo ben ik zelf wat gaan knutselen. Uiteindelijk ben ik zelf super blij met het resultaat. Ik hou van eigen gemaakte spulletjes in huis. Dit zijn originele en unieke dingen en die zul je dus niet zo snel bij iemand anders tegenkomen.

stoer interieur shannen @huisnummer19
zelfgemaakte klok en speigel shannen @huisnummer19

Eigenlijk al sinds wij hier wonen hangen ze op dezelfde plek. Het is zonder de items een hele lege muur en omdat het de doorloop is naast onze eettafel kan er niks breeds aan deze muur hangen. Het is dus de perfecte plek ervoor. Vandaar dat ze eigenlijk nooit zijn verplaatst.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl zou ik omschrijven als industrieel. Ik ben zelf gek op donkere kleuren, zowel in mijn interieur als in mijn kleding. Wat kleur in ons interieur is dus ook knap om soms te vinden.

Buiten de donkere kleuren om, ben ik ook gek op robuuste materialen. Zo zie je in ons interieur veel hout, staal, rubber en leer terug komen. Deze materialen samen vind ik echt een hele gave combi. Zelf maak ik ook veel met verschillende materialen, zoals met leer.

Shannen’s woonstijl is robuust en strak, met een moderne touch. Zelf kan je deze woonstijl ook in huis toepassen door te kiezen voor stoere materialen als staal en hout, bijvoorbeeld voor een set bijzettafels met stalen onderstel en houten blad. Of kies voor een design vloerlamp, een fauteuil met slanke zwarte pootjes of modern vloerkleed.

Dankjewel Shannen voor het delen van jouw favoriete item, super leuk deze DIY! Wil je meer zien van Shannen? Kijk dan op haar instagramaccount @huisnummer19. Kijk voor meer inspiratie ook binnen bij Wieke, Talina of Laura.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven