Het favoriete item in huis van: Ilona | InteriorTwin
retro dressoir met accessoires meisjeskamer

Het favoriete item in huis van: Ilona

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Ilona haar favoriete item in huis.

Ilona, vertel eens wat over jezelf

Ik woon in Arnhem met mijn man en dochter en heb een eigen bedrijf waarbij ik ondernemers help om te minimaliseren in hun bedrijf.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Een oud retro kastje dat ik tweedehands vond. Ik houd ervan oude spullen nieuw leven in te blazen maar aan dit kastje hoefde ik niks te doen. Het kastje staat op de kamer van mijn dochter Philou. Ik zocht een leuk klein kastje dat lekker opvalt in een vrije witte en rustige kamer. Het springt er echt uit.

retro kast kinderkamer

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is minimalistisch met een retro touch. Ik houd van wit en natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Ook houd ik van de kleur groen en planten.

Op het Instagramaccount @minimalistisch_ondernemen deelt Ilona haar visie op meer focus en less = more voor ondernemers.  Binnenkort komt haar boek ‘de kracht van minder uit’, een boek met stappen hoe je minimalistisch kan ondernemen. Ook coacht Ilona ondernemers die met meer focus en minder uren meer willen bereiken. Ik heb zelf ook een traject bij Ilona gevolgd en dit is echt een aanrader!

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos, Wehkamp of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden. 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

– Shop Ilse’s favorieten –

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg InteriorTwin via Bloglovin:
Follow
Shopping Cart
Scroll naar top