Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Ilona haar favoriete item in huis.

Ilona, vertel eens wat over jezelf

Ik woon in Arnhem met mijn man en dochter en heb een eigen bedrijf waarbij ik ondernemers help om te minimaliseren in hun bedrijf.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Een oud retro kastje dat ik tweedehands vond. Ik houd ervan oude spullen nieuw leven in te blazen maar aan dit kastje hoefde ik niks te doen. Het kastje staat op de kamer van mijn dochter Philou. Ik zocht een leuk klein kastje dat lekker opvalt in een vrije witte en rustige kamer. Het springt er echt uit.

retro kast kinderkamer

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is minimalistisch met een retro touch. Ik houd van wit en natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Ook houd ik van de kleur groen en planten.

Shop in de stijl van Ilona

De stijl van Ilona is basic, rustig en met natuurlijke en retro elementen en vrolijke pasteltinten. Voor deze stijl kan je het beste je spullen via kringloopwinkels en Marktplaats kopen, maar als je daar het geduld niet voor hebt (zoals ik) of het lastig vindt tweedehands mooie spullen te vinden dan is er gelukkig ook meer dan genoeg in deze stijl in de woonwinkels te koop.

Op het Instagramaccount @minimalistisch_ondernemen deelt Ilona haar visie op meer focus en less = more voor ondernemers.  Binnenkort komt haar boek ‘de kracht van minder uit’, een boek met stappen hoe je minimalistisch kan ondernemen. Ook coacht Ilona ondernemers die met meer focus en minder uren meer willen bereiken. Ik heb zelf ook een traject bij Ilona gevolgd en dit is echt een aanrader!

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.