Het favoriete item in huis van: Wendy - InteriorTwin
inbouw gashaard en tv scandinavisch interieur @thuisstijl

Het favoriete item in huis van: Wendy

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Wendy haar favoriete item in huis.

Wendy, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Wendy, 35 jaar oud en woon samen met mijn man en twee zoons (van 3 en 2 jaar oud) in het mooie Twente. Vijf jaar geleden hebben we onze twee-onder-één kap woning groots verbouwd. Aan de achterkant bouwden we bijna vier meter uit en we wisselden de woonkamer en keuken van positie.

Hoewel ik altijd al een grote passie had voor interieur, is het interieurvirus vanaf toen wel echt uitgebroken. Daarom startte ik afgelopen jaar – naast m’n baan als consultant merkmanagement – samen met m’n zusje Sharon ons interieurplatform Fab interieurhulp. Hier brengen we vele tips en adviezen voor (betaalbare) interieurstyling samen. Zo verzamelen we elke week de tofste bij elkaar passende folderaanbiedingen en vind je op onze website heel veel betaalbare toffe woonitems, per stijl én kleur geselecteerd.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in mijn huis is onze haard. Of beter gezegd, de hele wand waarin de haard verwerkt is. Toen we gingen verbouwen wist ik één ding zeker: die haard moest er komen. Het werd een gashaard, lekker makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Omdat we de haard net zo belangrijk vinden als de tv (en we er bij beiden recht voor willen zitten), kozen we ervoor de tv recht boven de haard te hangen in een nis die exact even breed is. Mensen vragen ons wel eens of de tv dan niet smelt, maar door de nis heeft de tv niets te lijden.

inbouw gashaard en tv scandinavisch wonen @thuisstijl

We wilden de ruimte naast en achter de haard goed benutten (door de haard kwam de muur immers zo’n 35cm naar voren). Daarom zorgden we ervoor dat de planken rechts naast de haard nog een heel stuk doorlopen achter de wand. Een ideale plek voor dingen die je niet in het zich wil hebben, zoals de huistelefoon, babyfoon en heel veel snoeren van verschillende apparaten. Aan de linkerkant van de haard hebben we een blinde deur geplaatst met daarachter planken. Ook hiermee hebben we veel opbergruimte gecreëerd. De wand is daarmee dus niet alleen heel mooi om naar te kijken, maar ook nog eens heel erg handig.

inbouw gashaard en tv met verborgen hoekje @thuisstijl
inbouw gashaard en tv @thuisstijl
inbouw gashaard en tv met kast @thuisstijl

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Scandinavisch, met her en der een industriële touch.

Dankjewel Wendy voor het delen van jouw favoriete item in huis! Je kan Wendy ook volgen op haar instagramaccount @thuisstijl of op @interieurhulp. Of volg Wendy op Facebook of Pinterest. Nog meer favoriete item’s zien? Neem dan eens een kijkje in het huis van Anneke, Ilona, Natasha of Talina.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven