10 x de mooiste eetkamers - InteriorTwin

10 x de mooiste eetkamers

Ik heb weer een blog vol inspiratie voor je klaar staan! Deze keer staat de eetkamer centraal. Van modern en Scandinavisch tot stoer en industrieel, ik heb de mooiste eetkamers voor je verzameld. Kijk je mee?

Stoere vintage eetkamer bij @mijndijkhuisje

De eetkamer bij Marit (@mijndijkhuisje) is lekker stoer, daar hou ik van! Met twee industriele hanglampen, vintage stoelen zoals een draadstoel, een houten eetkamerbankje en een vintage muurposter is er een mooi geheel ontstaan. En natuurlijk mag een mooie bos bloemen en wat planten niet ontbreken op tafel!

stoere eetkamer mijndijkhuisje
Fotocredits: @mijndijkhuisje

Moderne eetkamer @marjoleinbouhuijzen

De eetkamer van Marjolein (@marjoleinbouhuijzen) laat zich niet zo goed in één stijl uitdrukken. Pasteltinten in het roze en groen, gecombineerd met industriële elementen zoals een stalen deur en vintage zwarte stoelen en design zoals de eames bird afgewisseld met sfeervolle bloembollenvaasjes en de posters van Via Martine. En niet te vergeten de bijzondere hanglampen! Alles lijkt perfect bij elkaar te passen, zo mooi!

eetkamer modern @marjoleinbouhuijzen
Fotocredits: @marjoleinbouhuijzen

Eetkamer met kleurrijke lambrisering bij @mariscasa

Bij de eetkamer val Mariska (@mariscasa) valt de kleurrijke lambrisering meteen op. Super handig is het plankje waar ze mooie decoratie en planten op geplaatst heeft. De witte eettafel met zwarte stoelen is vrij simpel en echte Scandinavische meubelen, maar door de mooie decoratie, zoals een mooie posters en hanglamp, is er juist een heel sfeervol geheel ontstaan.

eetkamer @mariscasa
Fotocredits: @mariscasa

Groen op de eettafel bij @graceschouteren

Jaloers ben ik op de eetkamerbank bij het raam van Grace (@graceschouteren). Grace is super handig en op haar blog Go Gracy DIY & interieur deelt ze veel leuke zelfmaakideeën. Een maatwerk eetkamerbank kan flink wat ruimte besparen in een kleine woonkamer. Boven de stoere eettafel hangen verschillende hanglampen en tegen de muur staan een aantal planten voor extra sfeer. Samen met de leuke kussentjes zorgt dit voor een mooi geheel.

eetkamer @graceschouteren
Fotocredits: @graceschouteren

Scandinavisch design bij @missjettle

De eetkamer van Mariët (@missjettle) is een mooie balans tussen pasteltinten en Scandinavisch design. Een mix van eetkamerstoelen, zoals een draadstoel, Panton stoel en stoel van Hay gecombineerd met een eetkamerbank, een ronde design eettafel en een oude deur achter de bank maken dit de perfecte eetkamer. Op de blog Miss Jettle blogt Mariët over haar liefde voor interieur.

eetkamer @missjettle
Fotocredits: @missjettle

De stoere eetkamer van @joontjeathome53

Dat Jona (@joontjeathome53) van stoer, vintage en industrieel houdt is wel duidelijk. Een stoere kleur op de muur, een grote vintage landkaart op de andere muur en robuuste meubels en accessoires zoals een oude scheepslamp staan centraal in haar eetkamer. Sfeervolle planten en een schapenvacht op de eetkamerbank maken het helemaal af.

eetkamer @joontjeathome53
Fotocredits: @joontjeathome53

Landelijk & boho bij @lien_loves_it

De eetkamer bij Berteline (@lien_loves_it) vind ik echt super origineel. Een combinatie tussen landelijk, boho en een toefje industrieel met de bakstenen muur, super leuk! Deze eetkamer is net even anders dan anders, met een tak tussen de twee industriële hanglampen, rotan eetkamerstoelen aan een robuuste grote tafel en romantische details zoals de krans aan de muur en de bloemen op tafel.

eetkamer @lien_loves_it
Fotocredits: @lien_loves_it

Scandinavisch & basic bij @saskem84

Hoe leuk is de eetkamer bij Saskia (@saskem84)! De mooie design eettafel, gecombineerd met witte houten stoelen en een eetkamerbank, zorgen ervoor dat alle aandacht gaat naar de accessoires in de eetkamer bij Saskia. En mooi accessoires, die zijn er genoeg. Zoals een mooie design mand op de eettafel, posters aan de muur en kleurrijke accessoires in de kast.

eetkamer @saskem84
Fotocredits: @saskem84

Stoere stoelen bij @jessicabruins

De eetkamer van Jessica (@jessicabruins) is ook al zo tof. Een stoere tafel met opvallende eetkamerstoelen, een design hanglamp en een stoere kast ernaast in dezelfde stijl. De grote vaas op tafel met mooi bloemen is de eyecatcher in de ruimte, zo tof!

eetkamer @jessicabruins
Fotocredits: @jessicabruins

En eetkamer nummer 10

Onze eigen eetkamer mag ook niet in dit rijtje ontbreken. Ik verander de eethoek regelmatig, zo is de witte tafel op de foto inmiddels zwart geverfd om de eethoek er iets stoerder uit te laten zien. De wijnpaal en houten look-a-like stalen deur passen er perfect bij, en niet te vergeten, de posters op de deur. Wie weet hoe de eethoek er over een tijdje weer uitziet, ik hou ervan om regelmatig te veranderen.

verschillende stoelen aan tafel

Er zijn nog zoveel meer mooie eetkamers. Toen ik laatst een oproep plaatste op Instagram van wie ik een foto mocht delen van de eetkamer kwamen daar zoveel reacties op dat er ongetwijfeld binnenkort een vervolg komt op deze blog.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven