Het favoriete item in huis van: Anneke - InteriorTwin
vintage eethoek

Het favoriete item in huis van: Anneke

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis.

Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Anneke haar favoriete item in huis.

Anneke, vertel eens wat over jezelf

Ik ben 53, woon in Den Haag en word omringd door leuke vrienden en familie, die niet bij mij in huis wonen. In het dagelijks leven ben ik P&O adviseur in Rotterdam en houd me bezig met talent- & loopbaanontwikkeling, innovatie van P&O processen en diversiteit.

Het leukste is om workshops te geven om mensen met hun talent aan de slag te gaan en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te kunnen bieden.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Het meest gefotografeerd en gedeeld op Instagram en mijn blog: mijn vintage eetkamerstoelen. Ooit redde mijn vader ze van de vuilnishoop. Toen waren ze tuttig bruin gelakt, maar kaal geschuurd, in de blanke lak gezet en met nieuwe bekleding zijn ze een eycatcher.

Voor mij nog waardevoller omdat mijn vader 1,5 jaar geleden overleed.. In dit huis staan ze eigenlijk altijd op dezelfde plek: voor de openslaande tuindeuren. Ik heb er wel eens mee geschoven, maar dit blijkt de beste opstelling.

details vintage eetstoel
planten op eettafel

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Eclectisch, mix van vintage & design, bruin en naturel tinten als basis met oranje, roze en okergeel, veel planten: Bohemian Raphsody.

Dankjewel Anneke voor het delen van jouw favoriete item in huis! Volg Anneke ook op Instagram (anneke_muybienblog), Pinterest of neem een kijkje op haar blog.

Of neem een kijkje bij het favoriete item van StephanieTalinaChantal of Wendy voor meer wooninspiratie.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven