Woonnieuws april 2019 - InteriorTwin

Woonnieuws april 2019

Aan het einde van elke maand lees je op InteriorTwin.com een overzicht van de nieuwtjes op interieurgebied. Nieuwe collecties, leuke woonbeurzen en ander nieuws, en natuurlijk een overzicht van de veranderingen in ons eigen huis. Ik vertel je er graag meer over.

IKEA en Sonos presenteren SYMFONISK collectie

IKEA en Sonos presenteren de eerste twee producten van de SYMFONISK collectie. SYMFONISK combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluid. Het resultaat: een tafellamp-speaker en boekenplank-speaker met wifi. De tafellamp brengt licht en geluid samen en laat zien hoeveel impact deze combinatie heeft op de sfeer in huis.

De boekenplank – die je zowel kan ophangen als neerzetten – is een slimme combinatie van geluid en opbergen. De SYMFONISK producten maken kwalitatief geluid, design en technologie toegankelijk voor een breed publiek. De tafellamp en boekenplank zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA_SYMFONISK_IMAGE02_2
Fotocredits: IKEA

Lancering lente en zomerkleuren Pure & Original

Komend seizoen wordt de huidige kleurencollectie van het Nederlandse verfmerk Pure & Orginal aangevuld met de eerste limited edition kleurencollectie. De kleuren Dusty Lavender, Butterscotch, Coral, Chalky Coral, Soft Flamingo, Spring Blossom en Calm zijn leverbaar in alle verfsoorten van Pure & Orginal.

2019 Spring Summer colours
Chalky Coral, Coral, Dusty Lavender, Calm, Butterscotch, Spring Blossom, Soft Flamingo fotocredit: Pure & Original

Woonbeurzen mei 2019

  • Van 15 tot en met 19 mei 2019 vormt Kasteel Ophemert (NL) het decor van een nieuw en uniek tuinevent: Gardenista. Tijdens Gardenista zijn klimaatbestendige showtuinen vol duurzaamheid te bewonderen, vindt het Nationaal Kampioenschap Bloemstyling 2019 plaats en kun je genieten van authentieke streekproducten uit de Betuwe.
  • In het weekend van 18 en 19 mei 2019 wordt de eerste Nature Art Fair gehouden, een nieuwe kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. De beurs vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.

Veranderingen in huis

Ook deel ik elke maand de veranderingen in ons eigen huis. Vorige maand vertelde ik al dat ik een nieuwe lamp heb gekocht voor in de slaapkamer. Hij hangt nu eindelijk en wat een verschil!

nieuwe lamp_

Verder kreeg onze trap weer een nieuwe verflaag. In de winkel kwamen wij erachter dat de grijze trapverf uit de collectie was. Spontaan besloot ik voor een groene trap te kiezen! Op de muur ernaast wil ik nog een lambrisering verven in dezelfde kleur als in de gang, hopelijk heb ik daar komende maand tijd voor.

trap groen verven
inrichten bakkerstrolley_

Tijdens de feestdagen ben ik gaan schuiven met accessoires. Soms hoef je geen nieuwe dingen te kopen om een nieuwe look te creëren. Zo kreeg de bakkerstrolley achter de bank een hele nieuwe indeling en zette ik de Monstera op een oud bijzettafeltje ernaast.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Woonnieuws april 2019”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven