Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Sabine haar favoriete item in huis.

Sabine, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Sabine Arentz, een 33-jarige ondernemer uit het mooie Arnhem. 2,5 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen als jurist voor ondernemers. Ik miste echter het creatieve en wilde graag meer met mijn voorliefde voor interieurstyling doen. Vandaar dat ik eind vorig jaar een tweede bedrijf ben gestart; Meraki Business Boutique. Ondernemers kunnen er niet alleen flexwerken, maar ook vergaderingen, workshops, fotoshoots, videoshoots of zakelijke events organiseren. Het zit gevestigd in het Arnhemse Modekwartier, in een sfeervol pand uit 1910 waar ik tevens woonachtig ben. Ik ben gek op de authentieke details, zoals het glas in lood en de schuifdeuren, en zit er echt helemaal op m’n plek.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Een oude kast die ik op de kop heb getikt bij een handelaar hier in de regio. Ik vind het echt een prachtige kast door de bewerkingen in het hout. En omdat de kast is samengesteld uit verschillende kasten, is dit het enige exemplaar. Ik was er direct verliefd op en moest ‘m hebben.

oude kast

details oude kast

decoratie oude kast

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl zou ik omschrijven als een mix tussen Scandinavisch, bohemian en Oosters. Het moet niet te clean zijn, maar ook niet te onrustig. Ik houd van natuurlijke kleuren en materialen en combineer nieuw graag met oud.

Dankjewel Sabine voor het delen van jouw favoriete item in huis! Meer zien van Sabine? Dat kan op haar instagramaccount @merakibusinessboutique of op Facebook en Pinterest. Of neem een kijkje bij het favoriete item van Ilona of Natasha voor meer interieurinspiratie. En voor alle ondernemers in de regio Arnhem: neem zeker eens een kijkje bij Sabine. Ik heb er al een keer gewerkt en het is een prachtige plek!

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.