Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Wilma haar favoriete item in huis.

Wilma, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Wilma, 34 jaar en woon samen met mijn man en onze drie jongens in Winsum(Groningen). Vanwege mijn gezondheid werk ik niet meer en ben ik veel thuis. Ik denk ook dat daardoor mn liefde voor interieur en planten gegroeid is😉 Ik hou ontzettend van creatief bezig zijn, lezen en kringloop- of woonwinkeltjes bezoeken. Ook ben ik een enorme marktplaats fan en heb ik heel wat vondsten in mn huis waar ik erg blij mee ben!

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn fotobehang achter onze eethoek! Dat behang had ik gezien bij iemand op instagram en heb ik al gekocht voordat we dit huis kochten en ik dus nog geen idee had waar en of ik het wel kwijt kon.🙈 Maar toen we eenmaal in dit huis waren zag ik het gelijk helemaal voor me en zo is het inderdaad ook geworden. Ook ben ik erg trots op de hangende plank met lampen boven de eettafel omdat we die zelf ontworpen en gemaakt hebben en past perfect in het plaatje!

fotobehang achter eettafel

robuuste eetkamer met stoer zwart wit fotobehang

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Veel hout, planten, natuurlijke kleuren en materialen en een combi van oud met nieuw!

Shop in de stijl van Wilma

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Wilma! Wil je meer zien van Wilma’s huis? Je kan haar volgen op Instagram: @huisjeboompjeboys. Voor meer wooninspiratie neem ook eens een kijkje bij het favoriete item van Shannen of Jona.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.