Misschien heb jij ook wel de discussie met je partner gehad: jij wilt een mooi interieur en je partner wilt goede audio apparatuur. Iets wat niet altijd goed samengaat, want welke vrouw wil er nou van die lelijke luidsprekers in huis? Tijdens een bezoek aan Morelisse kwam ik erachter dat er tegenwoordig ook hele mooie en goede luidsprekers te koop zijn. Ik deel graag mijn favoriete luidsprekers met je en vertel je meer over Morelisse, een mustsee voor als je in Amersfoort bent!

De drie mooiste luidsprekers voor in huis

Bang & Olufsen heeft prachtige luidsprekers ontworpen die niet alleen een heel mooi geluid voortbrengen, maar ook nog eens gezien mogen worden in huis. Dit zijn mijn favoriete luidsprekers:

Beoplay A9

De Beoplay A9 is een mooie design luidspreker op poten. Hij is lekker groot en daarmee een eyecatcher op zich. Zowel de poten als het display zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je deze altijd op een manier kan samenstellen zodat deze bij je past. De Beoplay A9 ondersteunt Apple Airplay 2, Chromecast en Bluetooth, zodat je altijd naar je favoriete muziek kan luisteren.

beoplay a9

Beosound Edge

De nieuwste telg van de familie van Bang & Olufsen is de Beosound Edge. Ook deze luidspreker valt weer op door zijn bijzondere ontwerp, wederom in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hang hem aan de muur zoals op de foto, zet hem op de grond of kies voor een stalen onderstel zodat hij doet denken aan een industriële lamp. Als je in de buurt van de Beosound Edge komt licht deze automatisch op, zodat je de gebruikersinterface makkelijk kan gebruiken. De Edge heeft nog meer technische trucjes: beweeg hem maar eens op en neer en het volume past zich automatisch aan. Zie jij al voor je hoe je partner (of jijzelf) trots de vele mogelijkheden van de Beosound Edge aan familie en vrienden laat zien?

bang & olufsen edge

Beosound Shape

Wil je liever de geluidsboxen aan de muur? De Beosound Shape is een draadloos luidsprekersysteem die uit losse modules bestaat. Deze modules kan je in verschillende vormen en kleuren aan de muur bevestigen, zodat er een mooi stilleven op de muur ontstaat. Bedien de Beosound Shape met smartphone en tablet en je hebt een geweldige geluidservaring in huis.

design mooie luidsprekers aan de muur

Subtiele luidsprekers

Ga je liever voor een subtielere luidspreker die wel mooi is vormgegeven en ook mooi geluid geeft? Kies dan bijvoorbeeld voor de Beosound 1 of 2 of de Beoplay m3 en m5. Deze compacte en krachtige luidsprekers passen in elke ruimte. Ook in de slaapkamer of studeerkamer mag mooi geluid natuurlijk niet ontbreken.

Morelisse in Amersfoort

Al deze kennis over luidsprekers deed ik op in de winkel Morelisse. In Morelisse staan kijken, luisteren en wonen centraal. Dit familiebedrijf verhuisde vorig jaar na 86 jaar naar de Weverssingel in Amersfoort. De expertise en passie van eigenaar Ramon over beeld en geluid komen in dit pand samen met de liefde voor wonen en design van zijn vrouw Anneke.

Ramon en Anneke willen dat je je thuis voelt in hun winkel. De koffie staat al voor je klaar en als je binnenkomt kan je rustig rondkijken naar alle mooie audio, woonaccessoires, verlichting en kunst. Ook de prachtige details van het pand uit 1650 zijn alleen al een bezoekje waard. Ramon en Anneke helpen je graag. Met hun servicegerichtheid vinden ze het belangrijk jou te helpen met audio die het beste bij jouw huis past. Van advies in de winkel, ondersteuning bij installering tot ontzorging waarbij ze het hele traject voor je overnemen: alles is mogelijk.

kleurrijke kunst morelisse

interieur morelisse

authentieke details morelisse

lampen ay illuminate

gorilla lamp

Ben je in Amersfoort? Neem dan zeker even in een kijkje bij Morelisse. Ook als je werkzaam bent in de interieurbranche en op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van akoestiek in combinatie met audio helpen Ramon en Anneke je graag verder. Bij een volgende bezoek aan Amersfoort breng ik in ieder geval weer een bezoek aan deze prachtige winkel.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

mooie luidsprekers mooi geluid design

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.