Het favoriete item van: Sonia - InteriorTwin
zelfgemaakte kast in zelfde kleur als groene muur @s.o.n.i.a.d

Het favoriete item van: Sonia

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Sonia haar favoriete item in huis.

Sonia, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Sonia, 56 jaar, en woon met man Peter en hond Miles in het zuiden van het land. We wonen nu 1 jaar in dit huis. Ik werk in een ziekenhuis voor de GGZ en ben vakman zorgadministratie.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Onze kast gebouwd door Peter, heerlijk zo’n man die zo handig is. Ik laat hem zien wat ik in gedachten heb en hij maakt het! Deze kast was in ons vorig huis onze tv kast omdat ik die uit zicht wilde hebben, nu inmiddels in een andere kleur is het nu een schoenenkast. Het is een uniek item en erg handig ook en gewoon mooi.

boho look stoer met zelfgemaakte kast @s.o.n.i.a.d
zelfgemaakte kast met leren greepjes @s.o.n.i.a.d
zelfgemaakte kast naast ronde muur @s.o.n.i.a.d
zelfgemaakte kast naast zithoek @s.o.n.i.a.d

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Tja beetje stoer denk ik, ben niet van de pastels hoewel ik dat bij een ander prachtig kan vinden.

Dankjewel Sonia voor het delen van jouw favoriete item. wil je meer zien van Sonia? Je kan haar volgen op Instagram @s.o.n.i.a.d Sonia is één van mijn persoonlijke favorieten en zeker een aanrader om te volgen voor meer interieurinspiratie. En over interieurinspiratie gesproken: neem ook eens een kijkje bij het favoriete item van Mariska of Stephanie. Ook zij delen hun favoriete item in huis op de blog.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

1 gedachte over “Het favoriete item van: Sonia”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven