Het favoriete item in huis van: Lisette - InteriorTwin
grijze biedermeijer kast thuisbijlisette 3

Het favoriete item in huis van: Lisette

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Lisette haar favoriete item in huis.

Lisette, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Lisette, samen met Michel en onze 3 kinderen (9, 7 en 0) wonen we in een dorpje vlakbij de Afsluitdijk. In het dagelijks leven ben ik juf op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Het bezig zijn met ons interieur is mijn hobby.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriet is de biedermeier kast van mijn oma. De kast heeft al verschillende plekjes gehad: in de kamer, onze slaapkamer en momenteel staat hij in de slaapkamer van zoonlief.

grijze biedermeijer kast thuisbijlisette
grijze biedermeijer kast thuisbijlisette

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is licht, veel planten, houtdetails en hier en daar wat kleur.

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Lisette! Wil je meer zien van Lisette? Dat kan via Instagram @thuis.bij.lisette of via haar blog. Of neem een kijkje bij het favoriete item van Shannen of Jona voor meer wooninspiratie.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven