Het favoriete item in huis van Chantal - InteriorTwin

Het favoriete item in huis van Chantal

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Chantal haar favoriete item in huis.

Vertel eens wat over jezelf Chantal

Hoi ik ben Chantal, 41 jaar, getrouwd met Sander en we hebben 3 kids: Bram, Stijn en Bregje. Ik werk als verpleegkundige in het Erasmus mc in Rotterdam en volg als hobby een cursus tot interieurstylist. Verder shop ik graag (vooral woonwinkels) en ik game ook op de laptop.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Ik heb meerdere favorieten in huis maar ik heb mijn favoriete accessoire gekozen. Dit is een kiwivogel en die heb ik 5 jaar geleden in Nieuw Zeeland gekocht. Ik ben verliefd geworden op Nieuw Zeeland en zou er wel willen wonen. De kiwi vogel staat symbool voor deze prachtige reis in dit bijzondere land. Hij staat al heel lang in deze kast.

De planning is dat er een dressoir gaat komen maar ook daar moet dan een plekje op gereserveerd worden voor de kiwi vogel.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is niet te druk en wordt steeds een beetje stoerder. De witte kast is het laatste witte stuk in huis. Langzaam aan gaan we over op de meer warmere items.

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Chantal! Wil je meer zien van Chantal? Je kan haar op Instagram volgen via @tallietikie of haar nieuwe account @tallies_stylingtips. Of volg Chantal via Pinterest voor nog meer inspiratie. En wil je nog meer binnenkijkers zien? Kijk dan ook eens in het huis van Jona, Liza, Wilma, Sabine of Desiree.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven