Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Mirjam haar favoriete item in huis.

Vertel eens wat over jezelf Mirjam

Mijn naam is Mirjam Hart en ik woon met mijn gezin (vriend Bram en kinderen Noah, Eli en Filou) in Zwaag. Ik blog op Eengoedverhaal.nu over duurzaam wonen en leven, maar deel ook interieurinspiratie en diy’s.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Ik heb meerdere favoriete items waar ik echt nooit afstand van zou willen doen. Maar 1 pronkstuk is toch wel onze groene kast die wij gebruiken als tv kast. We hebben hem gekregen van mijn oom en tante. Ik heb zoiets echt nog nooit ergens anders gezien. Het is een stevige houten kast met mooie details. In de kast zitten ook nog 4 laatjes, dus voldoende opbergruimte voor knutselspullen, mijn foto accessoires en videogames. Ik krijg altijd veel complimenten over de kast. De kast is heel zwaar en neemt best wat ruimte in.

groene kast met grote plant @mirjam_hart

Ik kan me op dit moment geen andere plek voorstellen dan waar hij nu staat. In ons vorige huis hadden we bedacht dat we hem in de slaapkamer wilde zetten, maar het ding is loeizwaar en kon met geen mogelijkheid de trap op.

Omdat ik vaak vragen krijg over de kleur van de kast, heb ik in mijn Instagram highlights een foto met kleurstaal gedeeld, zodat mensen evt zelf aan de slag kunnen met verf.

eetkamer met groene kast @mirjam_hart
groene kast met planten @mirjam_hart

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Kleurrijk, tikkeltje bohemian/eclectisch. Fancy woorden voor een bij elkaar geraapt zooitje eigenlijk.

Dankjewel Mirjam voor het delen van jouw favoriete item in huis! Mirjam heeft al eerder wooninspiratie op InteriorTwin gedeeld, zo deelde ze al eerder de 5 musthaves voor in de kinderkamer. Meer zien van Mirjam? Volg haar dan op Instagram @mirjam_hart, op Pinterest, Facebook of neem een kijkje op haar duurzame blog. Of kijk eens bij het favoriete item van Lisanne, Jantine, Evelien of Natasha voor meer interieurinspiratie.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.