Het favoriete item in huis van: Evelien - InteriorTwin
interieur @moodsbyeef

Het favoriete item in huis van: Evelien

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Evelien haar favoriete item in huis.

Evelien, vertel eens wat over jezelf

Hi, ik ben Evelien… 38 jaar, getrouwd, woonachtig in Almere en heb 2 tieners in huis. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en nu als zelfstandig ondernemer dagelijks geniet van mijn werk als woningfotograaf en interieurstylist. I

k vind het heerlijk om bij veel huizen binnen te mogen kijken en op de lens vast mag leggen. Ik ben heel dienstbaar, daarom vind ik zoveel geluk in dit beroep, want wat is nou mooier als er mede door jouw foto’s weer een nieuwe plek voor iemand gevonden wordt?

Wat is jouw favoriete item in huis?

De vintage, opgepimpte buffetkast.

kast @moodsbyeef

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ik hou erg van wit, daarom is onze hele huis wit, zowel van binnen als van buiten. Zo hebben we ook een witte keuken met wit blad. Wit straalt rust uit, daar ben ik dol op. Door het te combineren met levendige, vintage, industriële en warme materialen breng je in huis de sfeer. Ik ben dol op items met een verhaal, een leven, je voelt de echtheid!

eetkamer @moodsbyeef
interieurdetails @moodsbyeef

Dankjewel Evelien voor het delen van jouw favoriete item in huis! Je kunt Evelien volgen op Instagram @moodsbyeef. Of neem een kijkje bij het favoriete item van Sonia of Sabine voor nog meer interieurinspiratie.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Het favoriete item in huis van: Evelien”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven