Elke maand vind je op InteriorTwin een overzicht van de leukste nieuwtjes op interieurgebied. Ook krijg je een overzicht van toffe woonbeurzen en niet te vergeten een update over de veranderingen in mijn eigen interieur. Het is tijd voor een overzicht van het woonnieuws uit juni 2019. Lees je mee?

Nieuw: de Arch kussens van Hinck Amsterdam

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck, bekend van het uitgebreide assortiment aan woonaccessoires, heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht. De Arch kussens, waarin ronde lijnen en bogen de boventoon voeren, passen helemaal bij de trend van nu. Deze collectie bestaat uit zachte poefen en kussens in ronde vormen, vierkant of rechthoekig, waarin het lijnenspel en ronde vormen zorgen voor een opvallende touch. De woonaccessoires zijn verkrijgbaar in het paars, roze, rood, oranje, geel, goud, groen en blauw en te koop op de website van Hinck of bij Loods 5. Ik ben fan van de ronde kussens en poefen, nu nog kiezen welke kleur!

arch collectie hinck

Fotocredits: Hinck Amsterdam

School en kantoorcollectie Søstrene Grene

Vanaf donderdag 27 juni is de nieuwe school en kantoorcollectie van Søstrene Grene te koop. Deze collectie bestaat uit agenda’s, schrijfgerei, notitieboeken en prikborden, ladekastjes, stoelen en tijdschriftrekken. Ook voor de kinderen is er genoeg leuks te koop, zoals lunchtrommels, waterflessen, schooltassen, etuis en nog veel meer. Ik ben fan, alleen zo jammer dat de winkel hier niet in de buurt zit!

nieuwe collectie Sostrene Grene zomer 2019 details

Fotocredits: Søstrene Grene

Sparkle your home

Hoe tof is dit! Graham & Brown heeft een verf op de markt gebracht waarmee je glitters aan je interieur toe kan voegen. En denk niet meteen all over the top, deze glitters zijn ingetogen en geven je interieur een sophisticated look. De Disco Mix Topcoat straalt glans, glitter en glamour uit. Deze regenboogglitter laten de wanden subtiel glinsteren. Combineer met bleke, neutrale tinten voor ingetogen glamour of met donkere tinten voor drama en glamour. De Gold Glitter Topcoat heeft een moderne gouden glitter welke zich ook laat combineren met zowel neutrale als donkere tinten. Met deze topcoats krijgt een ruimte extra sparkle. De topcoats zijn te koop voor € 40 euro per 500 ml. 

glitterverf graham & brown

Fotocredits: Graham & Brown

Woonbeurzen juli 2019

In juli is het lekker tijd om te genieten van het mooie weer en staan er weinig woonbeurzen op de planning. Wel kan je genieten van een aantal tuinbeurzen, zoals Bloem & Tuin 2019 in Nuenen van 12 tot en met 21 juli en de Midzomer plantenmarkt op 20 en 21 juli 2019 in Meeden.

Veranderingen in huis

Deze maand veranderde er niet heel veel in ons eigen huis. Wij zijn namelijk net terug van 2 weken vakantie, zo fijn! Als het goed is hebben jullie daar niks van gemerkt, want de blog stond gewoon vooruit gepland, maar daardoor is er dus niet veel in huis veranderd.

Wel kocht ik begin deze maand een aantal leuke budgetaccessoires voor in de tuin. Zo kocht ik deze mand en spiegel en de leuke lampions bij Xenos en een mooi zwartwit tafelkleed voor buiten en een aantal kapstokhaakjes in dierenvorm (schildpad en neushoorn) bij de Action.

schaal en spiegel xenos

zebra lampionnen xenos

Ook ben ik bezig met het maken van een kliko ombouw, alleen dit duurt iets langer dan gepland. Volgende maand hoop ik jullie het resultaat te kunnen laten zien.

Liefs,

Ilse

p.s. Heb jij het woonnieuws van april en mei al gelezen? Hier vind je nog veel meer inspiratie voor in huis!

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.