Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Renskje haar favoriete item in huis.

Ik ben Renskje Zijlstra, 30 jaar (jong). Ik woon samen met mijn man, en zoon Roan (3) en dochter Lieke (4 maanden) in het dorpje Eenrum ”waar abraham zijn mosterd haalt”. Ik werk als verzorgende ig op de geronthospychiatrie in het zonnehuis in Zuidhorn. Daarnaast ben ik natuurlijk trotse mama & geniet ik dubbel van mijn vrije dagen.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item in huis is toch wel de marktplaats koopje een fantastische kledingkast voor op Lieke haar kamer, hij was gewoon af! De perfecte kleur, de mooie bijpassende deurknoppen, en dat voor € 40!

roze kast peuterkamer

roze kast

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is zacht, maar ook wel een tintje stoer & warm!

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete item in huis Renskje! Wil je meer zien van Renskje? Bekijk dan haar Instagramaccount @renskjezijlstra. Of neem een kijkje bij het favoriete item in huis van Marit of Evelien voor meer interieurinspiratie.

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement