Het favoriete item in huis van Shauni - InteriorTwin
overzichtsfoto-stoere-robuuste-eethoek-@interieurbyshaunn

Het favoriete item in huis van Shauni

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Shauni haar favoriete item in huis.

Ik ben een creatieve maar ook spontane dame, woon in Wijchen samen met mijn vriend in een hoekwoning in een rijtjes huis in een gezellige buurt. In het dagelijks leven ben ik 32 uur werkzaam als kapster in een kapsalon in Boxmeer. Daarnaast sport ik veel en is mijn hobby fotograferen. De interesse in het interieur is er altijd al geweest.

Vroeger kon ik mijn eigen slaap kamer altijd zo vaak veranderen en gezellig maken. En vroeg ik wel eens aan mijn moeder of ze banken niet een keer op een andere manier kon zetten. Dat leek mij dan leuker. Als ik er nu aan terug denk moet ik er wel om lachen.

Sinds 2 jaar volg ik Ilse op Instagram, ze kwam ineens voorbij en zo doende heeft zij mij geïnspireerd om meer te doen met interieur en de mensen te inspireren met wat ik in huis haal.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item is onze grote eettafel. Hij is zelf gemaakt door mijn broer die timmerman is. Ons huis heeft een beetje een industriële touch. De tafel heeft een rustiek eikenhout blad met stalen onderframe. Die past er dus goed bij.

Ooit hoop ik hier met een groot gezin nog heerlijk aan te kunnen genieten. Maar voor nu is die ook heerlijk om de laptop erbij te kunnen pakken, daar lekker nu aan te werken. De tafel is zo zwaar, dat ik er jammer genoeg niet mee kan gaan schuiven.

De tafel is ook in 2 delen naar binnen gekomen. Het blad en het onderframe zijn later in huis aan mekaar gemaakt door mijn broer.

stoere-robuuste-eethoek-@interieurbyshaunn
details-stoere-robuuste-eethoek-@interieurbyshaunn
interieurbyshaunn
Fotocredits: @interieurbyshaunn

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Wit wonen met een touch of industrieel en een klein beetje kleur? Hahaa lastig deze.

Dankjewel Shauni voor het delen van jouw favoriete item in huis! Je kunt Shauni ook volgen op Instagram @interieurbyshaunn. Of neem een kijkje op haar website, Facebook of Pinterest. En wil je nog meer wooninspiratie? Neem dan een kijkje bij het favoriete item van Natasha of Chantal.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven