De plannen voor onze tuin - InteriorTwin
Onze plannen voor de tuin

De plannen voor onze tuin

Regelmatig deel ik op de blog inspiratie voor de tuin. Als basis voor deze blogs gebruik ik meestal onze eigen tuin. Wij zijn gek op onze tuin en bij een beetje mooi weer ben ik het liefst zoveel mogelijk buiten. Eerder dit jaar kozen wij voor een terras van composiet vlonderplanken, waardoor onze tuin nog een stukje mooier is geworden.

Omdat wij zoveel tijd doorbrengen in de tuin vind ik het belangrijk dat deze er goed uitziet. Veel aandacht gaat er daarbij uit naar de planten, maar ik vind het ook belangrijk dat wij er kunnen ontspannen en dat het er gezellig uitziet. Ik heb nog heel wat plannen voor de tuin en deel deze graag met je.

Een zelfgemaakte kliko-ombouw

Onze kliko’s staan nu in het zicht, iets waar ik niet echt blij mee ben. In mijn zoektocht naar een mooie kliko-ombouw kwam ik erachter dat ik niks naar mijn zin kon vinden. Ze waren te groot voor onze kleine stadstuin, te duur en vaak ook niet mooi.

Daarom ben ik bezig met het maken van een kliko-ombouw. Het duurt allemaal iets langer dan gedacht, maar er wordt hard aan gewerkt. En ik ben met iets heel tofs bezig: de kliko-ombouw wordt namelijk gebouwd met riet! Ik hoop jullie binnen nu en een paar weken het resultaat te kunnen laten zien.

Update: de kliko ombouw is inmiddels af!

overzicht tuin

Een buitenkeuken op maat

Ook willen wij nog graag een buitenkeuken op maat. Ook hier wil ik weer zelf mee aan de slag. Ik moet eerst nog een ontwerp uittekenen, omdat wij maar beperkt de ruimte hebben. De buitenkeuken komt tussen de eettafel en antraciete schutting te staan. Als ik het ontwerp heb uitgetekend, zal het nog een hele klus worden om de materialen te kopen. Bij de bouwmarkt blijkt het hout helaas vaak krom te zijn. Misschien kies ik er wel een keer voor om het materiaal online te bestellen, bijvoorbeeld bij dehoutgroothandel.

antraciete schutting bij eethoek in tuin

Loungebedden voor in de tuin

Nog iets wat op mijn lijstje staat is twee lekkere loungebedden voor in de tuin. Ook deze maak ik weer het liefst zelf. Maar eerlijk is eerlijk, om dit jaar nog een kliko-ombouw, buitenkeuken en twee loungebedden te maken is misschien wel een beetje veel. Ik denk dan ook dat dit een project wordt voor volgend jaar.

Zoals je ziet ben ik altijd wel bezig in de tuin. Eerder maakte ik al zelf loungekussens voor in de tuin en vorig jaar gingen wij ook met de tuinverlichting aan de slag. En ook ben ik altijd op zoek naar leuke planten die passen bij een industriële tuin. Ook wil ik in de winter graag een vogelvoedertaart maken, niet alleen leuk maar ook heel voedzaam voor de vogels! Met welke klus in de tuin wil jij nog graag aan de slag?

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven