Het favoriete item in huis van Erin - InteriorTwin
ixxi favoriete item erin @miniliefde

Het favoriete item in huis van Erin

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis.

Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Erin haar favoriete item in huis.

Ik ben Erin, 25 jaar, mama van Senn en woon in een klein dorpje in Noord-Holland. Ik werk als media coördinator en run mijn eigen blog, een uit de hand gelopen hobby waar ik ondertussen mijn ziel en zaligheid in kwijt kan.

erin @miniliefde

Wat is jouw favoriete item in huis?

Onze fotowand van Ixxi, dierbare herinnering aan een zware tijd (lees; ons kindje huilde zo’n 20u per dag voor 6 maanden lang) waarin we minder konden genieten. Als we de foto’s zien kunnen we nu er wel van genieten.

favoriete item erin @miniliefde

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Vrolijk en pastel.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Een nieuwe keuken, als dat telt als item haha. En anders een mooie grote passpiegel.

Dankjewel Erin voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer zien van Erin? Dat kan op haar blog miniliefde.nl of volg haar op Instagram @miniliefde. Of kijk voor meer wooninspiratie bij het favoriete item van Shauni of Sonia.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven