Accessoires in Bali en Ibiza stijl voor in de tuin - InteriorTwin
bali accessoires in de tuin

Accessoires in Bali en Ibiza stijl voor in de tuin

Ik ben al een tijdje fan van de bohemien stijl en langzaam komen er steeds meer producten in de Bali & Ibiza style in huis. In deze blog laat ik jullie zien hoe ik met de boho producten van Migo Styling een Ibiza look heb gecreëerd in de tuin.

styling ideeen tuin

Over Migo Styling

Vorig jaar ontmoette ik Miranda, de eigenaresse van Migo Styling. Met de producten van Migo Styling staat Miranda regelmatig op Ibiza sfeermarkten en Pasar Malams. Ook kan je de inspirerende collectie van Migo Styling rechtstreeks via de webshop bestellen.

De collectie wordt in Indonesië geproduceerd, meestal door families die hiermee in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. De producten zijn geen standaard items, maar juist met de hand gemaakt en daarmee uniek.

Dankzij Miranda’s ideeën en Balinees vakmanschap ontstaan de mooiste producten. Twee keer per jaar wordt de collectie weer aangevuld met nieuwe producten.

Ik vind het super leuk dat ik jullie de collectie van Migo Styling mag laten zien en hoop inspirerende ideeën te geven om de Ibiza en Bali style toe te passen in jullie eigen huis en tuin!

Bohemien accessoires in de tuin

De bohemien stijl kan je op verschillende manieren toepassen in de tuin. Kies voor een aantal grotere items die meteen de aandacht trekken. Door voor Ibiza wanddecoratie te kiezen creëer je op een makkelijke manier de bohemien vibe in je tuin.

Zo koos ik o.a. voor een schelpen dromenvanger voor het echte strandgevoel. Daarnaast hangt een houten boei en een grote schelpenhanger. Het geluid wat deze windgong maakt als het waait is echt super relaxt.

Aan de andere kant van de zithoek hangt een grote schelpenkroonluchter. Deze kroonluchter is opgebouwd uit honderden kleine schelpjes, echt zo mooi om te zien!

Rotan plantenmanden voor je Ibiza tuin

Natuurlijk wil je ook dat je planten passen bij de Ibiza stijl. De verschillende rotan plantenmanden, zowel in het rond als vierkant, zorgen dat de planten perfect bij de rest van de tuin passen. Er zijn zelfs plantenmanden op wieltjes te koop, super handig!

plantenmand van rotan op wieltjes

Stijl je tuin af met details in de Bali style

Naast de grote woonaccessoires in de bohemien stijl heb ik ook gekozen voor een aantal kleinere accessoires uit Bali. De kokosnoot plantenhanger vind ik echt heel leuk.

Je kan er een aantal plantjes in hangen, maar de plantenhanger is ook leuk om op een plank of tafel naast elkaar te leggen (evt. haal je het touw eraf) en er een aantal plantjes of waxinelichtjes in te plaatsen. Zet de waxinelichtjes wel in glas zodat deze veilig staan.

De offermandjes zijn een lust voor het oog. Vol details met schelpen en kralen zie je dat dit echt vakmanschap is. Ook de houten maskers zijn sfeervolle details passend bij de bohemian stijl. Je kan de maskers los kopen, om bijvoorbeeld op te hangen aan de muur, of op een standaard.

details accessoires bali tuin
bali accessoires

En natuurlijk mogen lantaarns niet ontbreken als sfeermaker in de tuin. Ik koos voor een aantal bijzondere lantaarns van bamboe en een metalen lantaarn voor een stoer effect.

Wat vinden jullie van de tuin in bohemien stijl? Ik vond het echt super leuk om de tuin te mogen stylen met de producten van Migo Styling en hoop dat ik jullie heb geïnspireerd met leuke ideeën.

plantenpotten en accessoires voor in de tuin

In de webshop is trouwens nog veel meer leuks te koop, zoals rotan spiegels, jujuhats, tafelparasols, mooie wandhangers en meer, dus neem zeker even een kijkje!

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven
zo style je je tuin in de ibiza en bali stijl bohemien sfeer

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven