Elke maand vind je op InteriorTwin een overzicht van de leukste nieuwtjes op interieurgebied. Ook krijg je een overzicht van toffe woonbeurzen en niet te vergeten een update over de veranderingen in mijn eigen interieur.

Het is tijd voor een overzicht van het woonnieuws uit juli 2019. Een wat korter overzicht dan gebruikelijk vanwege de vakantieperiode, maar toch is er leuk nieuws te melden. Lees je mee?

Summer Cards IXXI

Heb jij een IXXI in huis en wil je hem een zomers tintje geven? Dat kan met deze leuke Summer Cards van IXXI. Ik ontving ze als verrassing in de brievenbus en vind ze super leuk. Nog een tof idee: vervang een aantal foto’s van je IXXI voor je nieuwste favoriete vakantiefoto’s. Zo hoef je geen hele nieuwe IXXI te bestellen en heb je toch iets leuks in huis.

summer cards IXXI

Nieuwe meubels CASA

Soms ontvang je een folder in je mail waar je meteen enthousiast over bent. Dat had ik met de nieuwe folder van CASA. De winkel staat vol met leuke, betaalbare en hippe meubels en accessoires. Ik krijg meteen zin om te winkelen, jij ook?

CASA collectie
Fotocredits: CASA
CASA collectie
Fotocredits: CASA
CASA collectie
Fotocredits: CASA

IKEA & Sonos

IKEA heeft wel vaker toffe samenwerkingen en dit is er weer zo 1! Vanaf 1 augustus kan je namelijk de eerste producten van de SYMFONISK collectie kopen bij IKEA. De collectie is een samenwerking tussen IKEA en Sonos en bestaat uit een tafellamp-speaker en boekenplank-speaker met wifi. Vanaf het najaar zijn deze speakers ook te besturen via de IKEA Home smart app en tot die tijd gewoon via de Sonos app. De tafellamp-speaker en boekenplank-speaker zijn te koop in het wit en zwart voor € 179,- en € 99,95.

Ikea & sonos
Fotocredits: IKEA

Veranderingen in huis

Elke maand verandert er ook wel iets in ons eigen huis. Zo maakte in een houten tijdschriftenrek voor in de logeerkamer en kochten wij nieuwe planten voor in de tuin. Ook stylde ik voor een fotoshoot de overkapping in bohemien sferen. Ik hou zo van deze woonstijl!

Ook bestelden wij een nieuwe stoel voor in de woonkamer. Helaas zit er wat levertijd op, maar ik hoop de stoel volgende maand aan jullie te kunnen laten zien!

terrasplanten_
tijdschriftenrek van hout
styling ideeen tuin

Volgende maand staat er ook weer een hoop leuks op de planning: ik heb een toffe stylingopdracht voor in de slaapkamer met een leuke winactie, dus hou de blog in de gaten! En zou de kliko ombouw nou eindelijk in augustus online kunnen? Zoals je misschien weet ben ik daar al een tijdje mee bezig, maar duurt het allemaal wat langer dan gepland. Te warm, te nat of gewoon geen zin. Soms kan een klus echt maanden duren, maar hij is nu echt bijna af!

Liefs,

Ilse

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.