Het favoriete item in huis van: Romy - InteriorTwin
favoriete item in huis @vakervrolijk

Het favoriete item in huis van: Romy

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Romy haar favoriete item in huis.

Hoi! Ik ben Romy, een 26-jarige enthousiasteling, theeleut en kleurenliefhebber uit de Randstad. Ik woon sinds twee maanden in mijn eerste eigen appartementje en deel dat met mijn lieve kat a.k.a. pluizenbol Pippa. In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker en ben ik freelance tekstschrijver. Ook houd ik mijn eigen blog www.vakervrolijk.nl bij, waarop onder andere mijn voorliefde voor kleuren niet te missen is.

Wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn favoriete item is absoluut mijn oudroze fauteuil. Toen ik mijn bank uitzocht, liep ik spontaan tegen deze fluwelen stoel aan. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik heb een groot zwak voor roze en vond het zachte stofje natuurlijk direct ge-wel-dig. Het is een stoel waar je heerlijk in kunt wegzakken, waarin ik lekker kan bloggen, series kan kijken en met de kat kan kroelen.

Tegelijkertijd leent hij zich ook prima voor goede gesprekken en vind ik het nog altijd echt een mooi ding. Het is een stoel waar je van moet houden. Ik kan me zo voorstellen dat menig persoon van het mannelijk geslacht iets minder enthousiast is. Maar hé, ik ben er blij mee. En ook Pippa is fan en pikt de stoel regelmatig met plezier in als ik er even niet ben.

roze stoeltje @vakervrolijk
details roze stoeltje @vakervrolijk

Welk item staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Ik zou nog heel graag een mooi grofgebreid plaid willen bemachtigen voor in mijn mand naast de roze fauteuil. Ik heb al helemaal uitgedacht wat ik zoek, maar helaas hangt daar een klein (lees: groot!) prijskaartje aan. Zelf maken is ook nog een optie, maar daar ben ik nog niet helemaal uit..

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is vooral vrolijk en kleurrijk. Ik houd van felle kleuren, maar wel altijd in combinatie met neutrale basics en veel hout. Verder is mijn woonstijl modern en ben ik gek op een Scandinavisch tintje.

kleurrijk huis @vakervrolijk

Dankjewel Romy voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer weten van Romy? Neem dan eens een kijkje op haar blog www.vakervrolijk.nl. Hier plaatst Romy dagelijks artikelen over onderwerpen als positiviteit, kleurrijk wonen, vrolijke lijstjes en outfits met een kleurrijk tintje.

Je kunt Romy ook volgen op Instagram @vakervrolijk, Facebook en Pinterest. En kijk voor meer wooninspiratie ook eens bij het favoriete item in huis van Charlotte, Kimberly, Shauni, Renskje of Mariska.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven