5 leuke ideeën om je vakantiefoto's op te hangen in huis - InteriorTwin
5 leuke manieren voor vakantiefoto's aan de muur

5 leuke ideeën om je vakantiefoto’s op te hangen in huis

Zit je vakantie er alweer op? En heb je veel leuke foto’s gemaakt? Ons voornemen dit jaar is om eindelijk weer eens een mooi fotoalbum van alle vakantiefoto’s te maken. De laatste jaren vergaten we dit steeds en verdwenen de foto’s ergens in een mapje op de computer.

Hartstikke jammer, want je vakantiefoto’s afdrukken is een leuke manier om het vakantiegevoel wat langer vast te houden. Onze vakantiealbums hebben een prominente plek in huis en we pakken ze er regelmatig bij om herinneringen op te halen.

Naast het maken van een fotoalbum zijn er nog veel meer leuke manieren om je vakantiefoto’s een mooie plek in huis te geven. In deze blog deel ik de leukste ideeën voor het ophangen van de foto’s in huis.

Een grote vakantiefoto in huis

De leukste manier om je vakantiefoto op te hangen in huis is om deze extra groot te laten afdrukken en een plekje te geven aan een muur in de woonkamer. Op verschillende plekken, zoals bij online winkel Drukzo, kan je je foto op uiteenlopende materialen laten afdrukken.

Bijvoorbeeld op canvas, hout of forex. Zelfs een tuinposter is mogelijk. Zo kan je je vakantiefoto laten afdrukken op materiaal passend bij de stijl van de ruimte.

Grote foto aan de muur

Een collage van foto’s

Heb je verschillende mooie vakantiefoto’s en kan je geen keuze maken tussen de foto’s? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een collage van foto’s. Laat deze bijvoorbeeld afdrukken als IXXI of kies voor een mooie posterwand aan de muur.

Je kan ervoor kiezen om alleen maar vakantiefoto’s af te drukken, maar je kan ook een originele collage maken met een combinatie van mooie teksten en posters. Zo kan je al je favoriete foto’s ophangen in huis!

ixxi met vakantiefoto's: 5 leuke manieren om je vakantiefoto's een plekje in huis te geven

Foto’s op draadstaal

Zelf heb ik een rek van draadstaal in de studeerkamer. Daar hangen een aantal posters met mijn favoriete spreuken, maar ook vakantiefoto’s staan er natuurlijk hartstikke leuk op. Met leuke clips erbij om de foto’s te bevestigen ziet het er nog leuker uit en heb je een originele manier om je vakantiefoto’s op te hangen in huis.

Nog een voordeel: als het draadrek eenmaal hangt kan je elk jaar opnieuw je foto’s ophangen zonder te boren! Ik ben alleen bang dat ik wegdroom naar alle mooie vakantieherinneringen als de vakantiefoto’s boven mijn bureau hangen, dus ik denk dat ik het voorlopig maar bij inspirerende spreuken hou!

foto's op draadstaal: 5 manieren om je vakantiefoto's een leuk plekje in huis te geven

Een (stoer) fotorek voor favoriete vakantiefoto’s

Nog een leuke manier om je vakantiefoto’s op te hangen in huis is om deze te bevestigen op een mooie fotorek. Zo maakte ik zelf al eerder een stoer fotorek van sloophout waar je heel makkelijk zelf foto’s op kan plakken, maar je kan natuurlijk ook een mooi fotorek in de winkel kopen.

Een kurkwand aan de muur

Ook een kurkwand is nog steeds super hip en een leuke manier om foto’s aan op te hangen. Ik kocht ooit kurk bij Kurk24 om onze keuken er wat leuker uit te laten zien. Maar ook in de slaapkamer en studeerkamer is het mooi om een wand met kurk te bekleden en om hier je favoriete vakantiefoto’s op te bevestigen.

Wat is jouw favoriete manier om vakantiefoto’s op te hangen in huis?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog
5 leuke ideeën om vakantiefoto's in huis op te hangen

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven