Het favoriete item in huis van: Ilse - InteriorTwin
keukeninspiratie @ilsevanelleswijk

Het favoriete item in huis van: Ilse

Regelmatig vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent.

Inmiddels zijn er al tientallen favoriete items gedeeld op de blog. En misschien is het je al opgevallen, ik deel niet elke week meer een favoriet item. Hiervoor heb ik namelijk jouw hulp nodig. Dus wil jij een keer jouw favoriete item in huis laten zien op InteriorTwin.com en anderen inspireren? Mail dan naar ilse@interiortwin.com.

Maar deze week is het de beurt aan: mij! Er zijn al heel veel favoriete items in huis gedeeld, maar ik kwam erachter dat ik dat nog nooit had gedaan. De hoogste tijd dus dat ook ik mijn favoriete item hier deel.

Misschien vind je dit ook leuk: Met een klein budget een stoere en moderne look bij Judith

favoriete item in huis ilse

Mijn favoriete item in huis

Ik krijg heel vaak de vraag of het perse 1 favoriet item moet zijn of dat er ook meerdere items gedeeld mogen worden. En ik snap het dilemma. Ook ik vind het heel lastig om 1 favoriet item in huis uit te kiezen. Onze industriële vitrinekast was bijvoorbeeld 1 van onze eerste aankopen voor in huis, een loodzwaar ding wat daarom al jaren op 1 vaste plek staat. Net als ons op maat gemaakte tv-meubel. Later hebben we er een bio-ethanolhaard naast geplaatst waardoor hij echt geen kant meer op kan. En de IXXI met onze trouwfoto hebben we van onze schoonouders als bruiloftskado gehad en heeft inmiddels al meerdere plekken in huis gezien.

eettafel naast bank
ideeen tvmeubel
modern beddengoed slaapkamer

Maar als ik dan toch echt 1 favoriet uit moet kiezen is het denk ik onze SMEG koelkast. Vanaf het moment dat ik wist dat we gingen verhuizen en dat we in onze nieuwbouwwoning zelf een keuken mochten samenstellen wist ik één ding zeker: die SMEG koelkast moest er komen. Gelukkig was mijn man net zo enthousiast. Ruim 4 jaar later is het nog steeds elke dag een feestje als ik de koelkast opentrek. Het was een fikse investering, maar ik kan oprecht zeggen dat dat het ook echt waard was.

smeg keuken

Mijn wensenlijstje

Natuurlijk blijft er ook altijd iets te wensen over. Ik heb een oneindig wensenlijstje wat ook regelmatig verandert. Op dit moment zou ik bijvoorbeeld graag een nieuwe wandlamp willen voor de muur achter de bank.

Ik heb een hele toffe gouden lamp gezien, maar helaas vind mijn man het helemaal niks. Dus voorlopig blijft de oude lamp nog even hangen. En eigenlijk zouden we ook een nieuwe bank willen, want die we nu hebben is erg versleten. Maar met onze hond Jackie is een nieuwe bank niet zo’n goed idee.

En we twijfelen om wel / geen uitbouw te laten plaatsen en dan is het ook verstandiger om met een nieuwe bank te wachten tot we weten wat we gaan doen. Maar als ik nu zou mogen kiezen dan zou het een mooie velvet groene bank met zwart stalen onderstel worden, die vind ik zo tof!

Heb je het favoriete item in huis van Romy en Marit al gezien? Op de blog staan nog veel meer binnenkijkers met mooie items om je te inspireren.

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven