8 nieuwe interieurbloggers om te volgen - InteriorTwin
nieuwe interieurbloggers om te volgen

8 nieuwe interieurbloggers om te volgen

Als interieurblogger vind ik het ook leuk om regelmatig andere woonblogs te lezen. Ik heb een vast lijstje van blogs die ik graag volg. Helaas stopt er nog weleens iemand met bloggen, maar gelukkig beginnen er ook regelmatig weer nieuwe interieurbloggers.

Als nieuwe interieurblogger is het niet altijd even makkelijk om bezoekers op je website te krijgen. Daarom leek het mij leuk om een overzicht van beginnende woonblogs te maken: leuke inspiratie voor jullie en (hopelijk) nieuwe bezoekers voor deze interieurblogs!

Misschien vind je dit ook leuk: mijn 3 favoriete interieur DIY bloggers

Nieuwe interieurbloggers om te volgen

Mariscasa

Mariska deelt op Mariscasa.nl de verhalen achter haar interieur. Ze is gek op veranderen en DIY en dat zie je dan ook terug op haar blog. Een toffe IKEA hack, marmerlook dienblad, een vintage make-over en meer toffe inspiratie vind je terug op deze leuke interieurblog!

mariscasa interieurblog
Fotocredits: Mariscasa

Interieur & Lifestyle by Fleur Bolinde

Ook de interieurblog van Fleur staat vol leuke wooninspiratie. Op interieur-lifestyle.com blogt Fleur niet alleen over leuke interieurinspiratie, maar ook over dagjes uit en meer. Maar het is toch vooral interieur waar de blog mee vol staat. Bijvoorbeeld een DIY om zelf betonlook plantenpotten te maken of uitleg hoe je zelf een kapstok van steigerbuis maakt.

interieur-lifestyle.com bij fleur bolinde
Fotocredits: Fleur Bolinde

Casa Krullenbol

Shanti van Casa Krullenbol deelt op haar blog niet alleen eigen interieurinspiratie, maar laat ons ook binnenkijken in de babykamers bij anderen. Ook deelt ze reis- en verzorgingstips, dus er is meer dan genoeg leuks te vinden op haar blog. Haar eigen interieur is prachtig, dus er volgt vast meer dan genoeg inspiratie op haar blog.

casa krullenbol
Fotocredits: Casa Krullenbol

Pastel en Staal

De blog van Ayla, Pastel en Staal, staat vol met leuke wooninspiratie. Ze omschrijft haar blog zelf als eclectisch wonen met kleur en daar is geen woord van gelogen. Leuke stylingtips, DIY inspiratie en IKEA hacks kan je vinden op haar blog. Genoeg inspiratie voor leuke ideeën voor in huis om zelf mee aan de slag te gaan.

blog pastel en staal
Fotocredits: Pastel en staal

Mindy Schroor

Met een succesvol Instagramaccount begon het bij Mindy te kriebelen om ook te gaan bloggen. Op haar blog deelt ze niet alleen interieurinspiratie, maar ook shoptips en een kijkje in haar persoonlijke leven. Mindy heeft een opvallende en kleurrijke stijl in haar interieur en is daarom zeker de moeite waard om te volgen. Neem dan ook zeker een kijkje op Mindyschroor.nl voor meer (kleur)inspiratie.

blog mindy schroor
Fotocredits: Mindy Schroor

Deense zomer

Ook nieuw in bloggersland is Linda van Deense Zomer. Haar blog is een leuke combinatie van interieurinspiratie en persoonlijke verhalen. Heel origineel vind ik haar rubriek ‘Keukenpraat’, waarbij ze een kijkje neemt d.m.v. een leuk interview in de keuken bij iemand thuis!

deense zomer
Fotocredits: Deense Zomer

Binnen bij Buitenhuis

Net gestart met bloggen is Karin van Binnen bij Buitenhuis. Op Instagram deelt ze al langer foto’s van haar prachtige huis, dus dat belooft heel wat op haar blog. Haar uitleg hoe je zelf een loungebank maakt is super handig en de loungebank is echt prachtig.

overkapping met loungebank en hortensia's binnen bij buitenhuis
Fotocredits: @binnen.bij.buitenhuis

Michiel Bosman

Michiel Bosman is een originele blogger tussen alle, voornamelijk vrouwelijke, bloggers. Naast interieur heeft Michiel namelijk een passie voor kunst en ook dit deelt hij op de blog. Michiel blogt over nieuwe trends, ontwerpen, kunst of mensen met een bijzonder en creatief verhaal. Ben je toe aan een vernieuwende interieurblog dan is de blog michielbosman.nl zeker een bezoekje waard.

instagram michiel bosman blogger
Fotocredits Michiel Bosman

Mis je nog een inspirerende nieuwe woonblog in dit rijtje? Laat het mij weten in de reacties en ik vul het lijstje graag verder aan!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

6 gedachten over “8 nieuwe interieurbloggers om te volgen”

  1. Wat een inspirerende blog! Casa Krullenbol volgen we al een tijdje op instagram en staat bij mij ook zeker in mijn favorieten lijstje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven